Wallbox Cable Dock

Wallbox Cable Dock

voordelig bestellen

5/5

Overweeg je om de Wallbox Cable Dock te kopen? Dat is een uitstekende keus! De Cable Dock van Wallbox biedt namelijk een veilige en nette opbergoplossing voor zowel de stekker als de laadkabel bij de laadpaal.

Dit voorkomt schade aan de kabel en stekker en maakt het makkelijk om de laadsessie te starten. De zwarte Cable Dock is specifiek geschikt voor een type 2-aansluiting. Je kunt deze Wallbox opbergoplossing voor jouw laadkabel en stekker eenvoudig via onze webshop bestellen.

 64,95

Incl. btw

Betaalmethodes Recharged BV

Aanvullende productinformatie

Met de Cable Dock van Wallbox hoef je je geen zorgen meer te maken over het netjes en veilig opbergen van je laadkabel en stekker. Het kan vervelend zijn om de kabel en stekker na elke laadsessie ergens anders neer te leggen, vooral als je meerdere laadsessies per dag uitvoert. Bovendien kan dit leiden tot schade aan de kabel en stekker, wat uiteindelijk kan leiden tot hoge reparatiekosten.

De Cable Dock biedt de perfecte oplossing voor dit probleem door je de mogelijkheid te geven om de kabel en stekker netjes en veilig op te hangen aan de laadpaal. Dit maakt het makkelijk om de kabel en stekker snel te pakken wanneer je een laadsessie wilt starten. Bovendien zorgt dit ervoor dat de kabel en stekker niet beschadigen, wat de levensduur van deze essentiële onderdelen van de laadinfrastructuur verlengt.

De zwarte Wallbox Cable Dock is specifiek ontworpen voor gebruik met een type 2-aansluiting. Dit betekent dat deze Cable Dock ideaal is voor de meeste Europese elektrische auto's en plug-in hybrides die gebruikmaken van deze standaard. De Cable Dock is gemakkelijk te installeren en te gebruiken en biedt een perfecte oplossing voor het netjes en veilig opbergen van je laadkabel en stekker.

Productcategorie: Producttags: ,

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.