Kunststof staander

Kunststof staander

voordelig bestellen

5/5

Heb je een duurzame staander voor jouw laadpaal nodig? Deze robuuste EV-Go montagepaal zorgt voor een stabiele ophanging van jouw laadoplossing. De EV-Go staander is vervaardigd uit 100% gerecyclede kunststof. Tevens zorgt deze montagepaal ervoor dat jouw Wallbox laadoplossing op de juiste hoogte hangt. Dit maakt deze kunststof staander zeer gebruiksvriendelijk.

 259,95

Incl. btw

Betaalmethodes Recharged BV

Aanvullende productinformatie

Omschrijving

EV-Go duurzame universele montagepaal voor jouw Wallbox laadpaal.

Deze kunststof montagepaal van EV-Go is gemaakt van 100% gerecycled kunststof. De montagepaal is universeel en past dan ook op ons gehele assortiment Wallbox laadpalen. De montagepaal weegt 36kg en is in totaal 142 cm lang. Hiervan gaat ongeveer 30cm onder de grond. De EV-Go montagepaal heeft een robuuste uitstraling is vanbinnen hol waardoor je gemakkelijk een kabel uit het zicht naar de laadpaal toe kan brengen. Ook is het gemakkelijk om de laadpaal te aan te sluiten op de montagepaal met een boormachine.

Specificaties

Merk
EV-Go

Inclusief toebehoren
Ja

Type accessoires
Montagepaal/montagezuil

Afmetingen paal
142cm x 240cm x 160cm

Geschikt voor volgende laadpalen
Wallbox Copper SB, Wallbox Pulsar Plus en Wallbox Commander

Gewicht paal
Paal 26kg
Sokkel (onder de grond) 10kg

Gebruikt materiaal
100% gerecycled kunststof

Binnenruimte
17cm x 9cm

Downloads

Installatie handleiding EV-Go universele laadpaal

Productcategorie: Producttags: ,

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.