Eaton hoofdschakelaar 3-fase (40A)

Eaton hoofdschakelaar 3-fase (40A)

voordelig bestellen

5/5

Deze 4-polige hoofdschakelaar uit de Eaton systeem 55 serie is geschikt voor een continue nominale stroom van 40A. Je kunt de Eaton hoofdschakelaar 3-fase (40A) voordelig kopen via onze webshop.

 34,95

Incl. btw

Betaalmethodes Recharged BV

Aanvullende productinformatie

De Eaton hoofdschakelaar 3-fase (40A) is een belangrijk onderdeel van de installatie, omdat het de mogelijkheid biedt om de volledige stroomtoevoer van de installatie uit te schakelen in geval van nood, zoals bijvoorbeeld bij onderhoudswerkzaamheden. Hierdoor wordt de veiligheid van de elektrische installatie gewaarborgd en kunnen risicovolle situaties worden voorkomen.

De 4-polige hoofdschakelaar uit de systeem 55 serie van Eaton is geschikt voor een continue nominale stroom van 40A. Dit betekent dat de schakelaar een stroom van maximaal 40 ampère continu kan verwerken zonder oververhit te raken of te falen. Dit maakt de schakelaar geschikt voor veelvoorkomende huishoudelijke en licht industriële toepassingen.

Productcategorie: Producttags: ,

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.