Eaton hoofdschakelaar 1-fase (40A)

Eaton hoofdschakelaar 1-fase (40A)

voordelig bestellen

5/5

De systeem 55 serie van Eaton omvat een 2-polige hoofdschakelaar met een nominale continustroom van 40A. Je kunt de Eaton hoofdschakelaar 1-fase (40A) voordelig bij ons kopen via de webshop.

 16,95

Incl. btw

Betaalmethodes Recharged BV

Aanvullende productinformatie

De hoofdschakelaar wordt gebruikt om de elektrische stroomtoevoer naar de woning of het gebouw te regelen. Het is de schakelaar die het mogelijk maakt om de volledige stroomtoevoer naar de installatie uit te schakelen in geval van nood, zoals bijvoorbeeld bij onderhoudswerkzaamheden. Hierdoor wordt de veiligheid van de elektrische installatie gewaarborgd en kunnen risicovolle situaties worden voorkomen.

De 2-polige hoofdschakelaar uit de systeem 55 serie van Eaton heeft een nominale continustroom van 40A. Dit betekent dat de Eaton hoofdschakelaar 1-fase een stroom van maximaal 40 ampère continu kan verwerken zonder oververhit te raken of te falen. Dit maakt de schakelaar geschikt voor de meeste huishoudelijke en licht industriële toepassingen.

Productcategorie: Producttags: ,

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.