Eaton aardlekautomaat 3-fase (16A)

Eaton aardlekautomaat 3-fase (16A)

voordelig bestellen

5/5

Deze Eaton aardlekautomaat 3-fase (16A) is samengesteld uit een aardlekschakelaar en een installatieautomaat. Hierdoor is het mogelijk om ruimte te besparen in de meterkast. Het is belangrijk om te weten dat deze aardlekautomaat van Eaton alleen werkt in combinatie met een 3-fase groepenkast.

 139,95

Incl. btw

Betaalmethodes Recharged BV

Aanvullende productinformatie

Een aardlekautomaat is een belangrijk onderdeel van de elektrische installatie in een woning of gebouw. Het apparaat biedt bescherming tegen elektrische schokken door stroomlekken te detecteren en de stroomvoorziening naar het betreffende circuit direct af te sluiten. Hierdoor worden onveilige situaties voorkomen en kan er schade aan apparatuur worden voorkomen.

De Eaton aardlekautomaat 3-fase (16A) is opgebouwd uit twee onderdelen: een aardlekschakelaar en een installatieautomaat. De aardlekschakelaar meet het verschil in stroom tussen de fase en de nul van een circuit en schakelt de stroomtoevoer uit als dit verschil te groot wordt. De installatieautomaat regelt de elektriciteitsvoorziening naar het circuit en kan deze ook uitschakelen bij overbelasting of kortsluiting.

Door de combinatie van deze twee componenten bespaart de aardlekautomaat 3-fase (16A) van Eaton ruimte in de meterkast, aangezien er geen aparte aardlekschakelaar en installatieautomaat nodig zijn. Het is wel belangrijk om te weten dat deze aardlekautomaat alleen werkt in combinatie met een 3-fase groepenkast. Dit komt doordat de aardlekautomaat werkt op een lagere spanning dan een traditionele installatieautomaat, wat betekent dat deze niet geschikt is voor een 1-fase groepenkast.

Productcategorie: Producttags: ,

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.