Eaton aardlekautomaat 1-fase (16A)

Eaton aardlekautomaat 1-fase (16A)

voordelig bestellen

5/5

Met de Eaton 1-fase (16A) aardlekautomaat kun je genieten van de gecombineerde functies van een installatieautomaat en aardlekschakelaar. Dit apparaat biedt bescherming aan jouw groepenkast tegen overbelasting en kortsluiting.

Dankzij deze handige combinatie van functies hoef je geen aparte installatieautomaat en aardlekschakelaar meer aan te schaffen, wat ruimte en geld bespaart.

 59,95

Incl. btw

Betaalmethodes Recharged BV

Aanvullende productinformatie

De Eaton aardlekautomaat 1-fase (16A) is een zeer efficiënt en betrouwbaar apparaat dat twee belangrijke functies combineert, namelijk die van een installatieautomaat en aardlekschakelaar. Hierdoor biedt het niet alleen bescherming tegen kortsluiting en overbelasting, maar ook tegen lekstroom.

Het is zeer belangrijk om de juiste bescherming te hebben voor jouw groepenkast en alle aangesloten apparaten, en de Eaton aardlekautomaat biedt de nodige bescherming en zorgt voor extra veiligheid. Dankzij deze geïntegreerde functies hoef je geen afzonderlijke installatieautomaat en aardlekschakelaar meer te installeren, wat ruimte en geld bespaart. Bovendien zorgt dit voor een efficiëntere en nettere installatie, wat vooral van belang is bij beperkte ruimte in de groepenkast.

De Eaton aardlekautomaat 1-fase (16A) werkt door het monitoren van de stroom die door de groepenkast stroomt. Als er een probleem optreedt, zoals een kortsluiting of overbelasting, onderbreekt het apparaat onmiddellijk de stroomtoevoer om schade aan de aangesloten apparaten en oververhitting te voorkomen. Het detecteert ook lekstromen en onderbreekt automatisch de stroomtoevoer wanneer het een onveilige situatie detecteert, zoals bijvoorbeeld bij een defect apparaat.

Kenmerken:

  • Type: PKN6-16/1N/B/003-A-MW
  • 1-polig + nul
  • B-karakteristiek
  • 16A nom. foutstroom
  • 6 kA

Bekijk de specsheet van de Eaton aardlekautomaat

Productcategorie: Producttags: ,

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.