Sessy thuisbatterij + installatie

Zelf energie opslaan en gebruiken op de gunstigste momenten. De batterijen van Sessy zijn een ware vernieuwing! Als partner van Sessy helpen wij jou graag met de installatie.

🔋 Vraag jouw offerte aan

Wat voor energiecontract heb je?(Vereist)

Neem de regie over jouw energie

Onafhankelijker van het energienet

Met de batterij van Sessy sla je zelf stroom op, wat automatisch ingezet wordt op de gunstigste momenten. Een ijzersterke combinatie met zonnepanelen! Je slaat dan het overschot aan zonnestroom in jouw Sessy batterij op voor later gebruik.

Schaalbaar

De Sessy batterijen zijn verkrijgbaar per module van 5 kWh. Daardoor kunnen ze eenvoudig uitgebreid worden. Stel dat je dus 10 kWh per dag verbruikt, dan kunnen twee Sessy modules aan elkaar gekoppeld worden – ideaal!

Slim, veilig én betrouwbaar

Door de thuisbatterijen zelf in Nederland te produceren, kan Sessy een uitstekende kwaliteit waarborgen. Met deze thuisaccu ben je dus helemaal klaar voor de toekomst! Wij helpen jou met het veilig installeren van deze Sessy thuisbatterij.

Integreerbaar

Sessy is slim genoeg om alleen te werken, maar kan ook door andere systemen aangestuurd en uitgelezen worden. Zo kan een huis met een airco, warmtepomp, domotica, laadpaal en/of andere slimme apparatuur met een Sessy nog slimmer worden.

Optimaliseer je verbruik

Deze thuisbatterij is in combinatie met alle zonnepanelen omvormers te gebruiken om zo elektriciteit op te slaan. Zo voorkom je terugleverheffingen op zonnestroom en optimaliseer je jouw energieverbruik.

Ook zonder zonnepanelen is een Sessy interessant. Zeker als je een dynamisch energiecontract hebt. Je ‘handelt’ dan als het ware met energie. Je laadt een Sessy thuisbatterij op wanneer de energieprijs laag is, en ontlaadt wanneer de energieprijs hoog is.

Sessy thuisaccu

Betaalbaar

Goed nieuws: De installatie van een Sessy thuisbatterij bij jou op locatie maken wij daarnaast betaalbaar. Dankzij ons gunstige inkoopvoordeel kunnen wij deze innovatieve batterij tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. We kopen deze Sessy batterijen namelijk in grote hoeveelheden in, waardoor we per stuk minder per batterij betalen. Dit rekenen we door aan onze klanten.

Naast betaalbaarheid hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Ons gecertificeerde installatiebedrijf Recharged draagt immers zorg voor een veilige en deskundige installatie. Dit wordt onder andere onderstreept door onze InstallQ-erkenning. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig energieopslagsysteem.

Mis deze deal niet! Wij hebben recentelijk al meer dan

0

Sessy installatieaanvragen gehad. Ben jij de volgende?

Sessy thuisbatterij met installatie