Laadpaal
installatie
Zeeland

Wij installeren laadpalen in Zeeland. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Zeeland

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Zeeland tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Zeeland

Een elektrische auto is weliswaar wat duurder in aanschaf, maar een stuk goedkoper in gebruik en onderhoud dan een brandstofauto. Elektriciteit is immers een stuk aantrekkelijker geprijsd. Nu er door diverse automerken steeds meer modellen op de markt worden gebracht, ontstaat ook in ons land een grotere keuzemogelijkheid. 

Tegelijkertijd zorgt de toename van het aantal elektrische wagens ook voor een klein probleem. Een laadpunt vinden waaraan je meteen je auto kunt koppelen, wordt steeds lastiger. Door een privé laadpaal te installeren in Zeeland hoef je wat betreft flexibiliteit helemaal niets in te leveren.

Inhoudsopgave

Laadpaal in Zeeland laten installeren door Recharged

Recharged is niet alleen officieel leverancier van laadoplossingen, maar ook een erkend installateur. Ons team staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Klanttevredenheid dragen we daarbij hoog in het vaandel. Dit betekent dat we voor iedere klant een oplaadpaal in Zeeland kunnen installeren die het beste bij zijn wensen en behoeften aansluit. 

Onze gratis online Keuzehelp kan je vertellen welke laadoplossing voor jou het meest geschikt is. Wil je wat uitgebreider advies? De medewerkers van Recharged vertellen je graag alles over het installeren van een laadpaal in Zeeland.

Particuliere laadpaal installatie in Zeeland

Laadpaal installatie Zeeland
Wij installeren laadpalen bij jou in Zeeland

Wil jij in Zeeland een laadpaal kopen? Zowel op de korte als op de lange termijn pluk je daar de vruchten van. Vanaf de eerste dag heb je niet meer te maken met de alsmaar oplopende wachttijden aan de publieke laadpalen. In plaats daarvan laad jij je auto op wanneer je wilt, zonder daarbij ook maar enigszins afhankelijk te zijn van anderen.

Een tweede belangrijk voordeel dat het installeren van een laadpaal in Zeeland je oplevert, betreft de financiële besparing. Het opladen van een auto is veel goedkoper dan het vullen van een tank met diesel of benzine. Elke keer dat je je auto oplaadt, bespaar je weer een bedrag. Voordat je het weet, heb je zo gecompenseerd voor de kosten van de aanschaf en installatie van de laadoplossing thuis.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Zeeland

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten levert het installeren van een oplaadpaal in Zeeland voordelen op. Op een drukke dag levert de beschikking over een privé laadpaal je een enorme tijdsbesparing op. 

Zeker in het zomerseizoen, wanneer de provincie ook nog eens overspoeld wordt door toeristen. Ook zij komen steeds vaker met een elektrische wagen. De verwachting is dat Zeeland in 2030 een viervoud aan elektrische laadpunten in vergelijking met 2020 nodig heeft. Dat is een groei waaraan gemeentes in de provincie met moeite het hoofd bieden.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Zeeland nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Uitleg over het kopen van een EV-charger in Zeeland

Als je woont of werkt in de provincie Zeeland en een eigen laadoplossing nodig hebt, dan wil je logischerwijs voor het meest geschikte laadpaal merk kiezen. Tegenwoordig is er zeer veel keus wanneer het aankomt op laadpaal merken. Wij zijn erg enthousiast over het merk genaamd Wallbox. 

Ook onze klanten maken met veel plezier gebruik van hun laadoplossingen van Wallbox. Onderstaand lees je meer over dit innovatieve laadpalen merk.

Laadoplossingen van het merk Wallbox

Wil je een laadpaal laten installeren in Zeeland? Daarvoor ben je bij Recharged aan het juiste adres. In ons assortiment vind je uitsluitend laadoplossingen van het merk Wallbox. 

Dit eveneens jonge bedrijf opereert wereldwijd en is binnen korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de installatiebranche. De functionele en esthetische laders van het merk zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Je laadactiviteiten en kosten zijn hierdoor altijd inzichtelijk.

Service en onderhoud van een oplaadpaal in Zeeland

Besluit je een laadpaal te kopen in Zeeland? Dan is het ten eerste zaak om een kwalitatief hoogwaardig exemplaar uit te kiezen. Echter mag je ook het onderhoud ervan niet vergeten. Veel mensen vinden het prettig om dit door hetzelfde bedrijf te laten uitvoeren als waar zij de laadpaal hebben aangeschaft. 

Ook Recharged biedt zijn klanten het gemak van alle diensten onder één dak. Koop je bij ons een laadoplossing, dan kun je daarbij direct een service- en onderhoudscontract afsluiten.

Snelle actie bij storingen

Heb je een laadpaal laten installeren in Zeeland, dan dien je deze -ook wanneer deze feilloos werkt- zo nu en dan door een professional te laten nakijken. Voor zo een preventieve check-up hoef je geen extra kosten te betalen wanneer je al een service- en onderhoudscontract bij ons hebt afgesloten. 

En doet zich een storing voor aan je laadpaal? Dan staat de klantenservice direct voor je klaar. In eerste instantie proberen we het probleem op afstand te verhelpen. Vaak lukt dat. Is dat niet het geval, dan zorgen we ervoor dat een gekwalificeerde monteur zo snel mogelijk bij jou op locatie is.

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Zeeland

Het installeren van een oplaadpaal kun je met een gerust hart overlaten aan Recharged. Omdat dit natuurlijk iets is wat je niet dagelijks laat doen, kunnen we ons voorstellen dat je hierover nog wat vragen hebt. 

Kijk, alvorens je telefonisch of per e-mail contact met ons opneemt, eens tussen de veelgestelde vragen. De kans is groot dat je het antwoord op jouw vraag hier vindt.

Ongeacht of je een particulier of ondernemer bent, is het antwoord ja. Recharged kan een privé laadpaal installeren in Zeeland op de door jou gewenste locatie. Wij gelden als specialist op dit gebied en voeren installaties behalve in Zeeland ook in andere provincies uit.

Ondanks het feit dat het toegestaan is om zelf een laadpaal te installeren, kun je dit het beste uit handen geven aan een erkende installateur als Recharged. Onze monteurs kennen iedere laadpaal binnenstebuiten en hanteren een stapsgewijze aanpak die tot een duurzaam en veilig resultaat leidt. Stuk voor stuk beschikken onze vakmensen over alle kwalificaties en certificeringen die binnen deze branche van toepassing zijn.

Of jij een oplaadpaal kunt laten installeren in Zeeland, is afhankelijk van jouw situatie. Beschik je over een eigen terrein, dan is er geen verdere procedure noodzakelijk. Kun je de laadpaal niet aan de muur van een eigen woning of garage laten bevestigen, bijvoorbeeld omdat je in een appartementencomplex woont? Dan wend je je tot de Vereniging van Eigenaren (VvE). Deze bepaalt ook de voorwaarden die hiervoor gelden.

Recharged is een bedrijf met een passie voor verduurzaming. Wat we doen, doen we met ons hart. Bovendien hoef je bij ons nooit lang te wachten op de installatie van je laadpaal. Daarnaast staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden en dragen onze monteurs zorg voor een veilige installatie.

Nee, het is niet mogelijk om door ons een laadpaal aan de openbare weg in Zeeland te laten plaatsen. Je moet daarvoor contact opnemen met de gemeente waarin je woonachtig bent. Bekijk voor meer informatie de website van provincie Zeeland.

Direct een laadpaal in Zeeland bestellen

Overweeg je een eigen laadpaal te installeren in Zeeland en heb je behoefte aan meer inzicht in de kosten die daaraan verbonden zijn? Vraag bij Recharged dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. 

Je hoeft hiervoor niets meer te doen dan het aanvraagformulier op onze website in te vullen. We streven ernaar om deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Ook kun je direct een oplaadpaal in onze webshop bestellen en laten bezorgen bij jou in Zeeland. Je kunt tijdens het bestellen aangeven of je wel of niet de laadpaal installatie door ons wilt laten uitvoeren.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Zeeland bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Of je nu aan het oriënteren bent of al precies weet welke laadpaal je thuis of op kantoor nodig hebt: Recharged is dé professionele laadpaal installateur van Zeeland die voor jou klaar staat. Onze laadspecialisten ondersteunen jou daar waar nodig is tijdens het aankoopproces. Daardoor kun je ervan op aan dat je binnenkort van de beste laadoplossing kunt genieten.

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing die bij jou thuis of op kantoor in Zeeland past? Gebruik onze handige laadpalen keuzehulp.

Laadstation thuis laten plaatsen
Keuzehulp »

Ik maak gebruik van jullie gratis keuzehulp.

1 of 1

Als je weet welke zakelijke of particuliere laadpaal je in Zeeland nodig hebt, dan kun je deze direct in onze webshop bestellen. Met of zonder installatiehulp. Handig!

Webshop »

Ik wil een laadpaal in jullie webshop bestellen.

1 of 1

Laadpaal installeren in Zeeland | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan