Laadpaal
installatie
's-Gravenzande

Wij installeren laadpalen in ‘s-Gravenzande. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in 's-Gravenzande

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in ‘s-Gravenzande tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur ‘s-Gravenzande

Het laten installeren van een laadpaal in ‘s-Gravenzande: Op deze pagina vertellen wij jou daar meer over. Als professionele installateur en toeleverancier van laadoplossingen kunnen wij jou namelijk helpen met de realisatie van een laadpaal. Je komt meer te weten over de installatiediensten die wij in ‘s-Gravenzande aanbieden en leest aanvullende informatie over de kracht van ons installatiebedrijf Recharged.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in ‘s-Gravenzande door Recharged

Als je jouw laadpaal wilt laten installeren in ‘s-Gravenzande, dan wil je dit uitbesteden aan een vakbekwame partij met veel kennis en expertise. Wij van Recharged staan tot jouw dienst. Onze monteurs en laadspecialisten hebben jarenlang kennis en kunde opgedaan binnen de EV-markt. Dit zetten zij graag in om hoogwaardige EV-chargers bij jou op locatie in ‘s-Gravenzande te plaatsen.

Weet je nog niet goed welke oplaadpaal het beste bij jou past? Geen probleem, onze laadexperts bespreken met jou de mogelijkheden en opties. Samen komen jullie tot de meest geschikte laadoplossing die aansluiting op jouw persoonlijke situatie vindt.

Want of je nu een consument of bedrijf bent – onze installatiediensten op het gebied van laadpalen zijn toegankelijk voor zowel particuliere als zakelijke klanten in ‘s-Gravenzande. Per slot van rekening zit ons hoofdkantoor in De Lier gevestigd. Daardoor weten wij als geen ander wat jij als Westlandse inwoner van belang vindt. Afspraak is bij ons afspraak. 

Particuliere laadpaal installatie ‘s-Gravenzande

Laadpaal kopen en installeren 's-Gravenzande
Recharged installeert laadpalen bij jou in ‘s-Gravenzande

Wil je bij jou thuis in ‘s-Gravenzande een laadpaal geïnstalleerd hebben? Dat is een goede keus: Een eigen laadoplossing thuis is natuurlijk erg handig en efficiënt. Laadt ’s nachts jouw elektrische auto op en ga de volgende dag met een volle accu op pad.

Recharged heeft veel ervaring wanneer het aankomt op het installeren van laadpalen thuis. Doe je een beroep op onze installatiediensten, dan kies je voor een installatiebedrijf dat veilig, secuur en efficiënt werkt.

Daarnaast kunnen wij jouw beoogde EV-charger doorgaans binnen enkele weken thuis in ‘s-Gravenzande plaatsen. Wel zo fijn, van wachten wordt niemand blij. Dat begrijpen wij als geen ander.

Zakelijke EV-charger installatie ‘s-Gravenzande

Wil je één of meerdere laadpalen laten installeren bij jouw bedrijf in ‘s-Gravenzande? Wij zijn jou graag van dienst: Onze laadspecialisten en monteurs pakken elke nieuwe zakelijke opdracht met passie en bekwaamheid op. Of je nu één of meerdere EV-chargers op locatie nodig hebt, wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Hoe mooi zou het zijn wanneer jouw werknemers en klanten binnenkort hun elektrische auto bij jouw bedrijf kunnen opladen? Dit is niet alleen een stukje service richting hen, ook is het laden van een elektrische bedrijfswagen doorgaans goedkoper dan bij een openbaar laadstation.

Kortom, wij zijn er klaar voor om laadpalen bij jouw bedrijf in ‘s-Gravenzande te komen installeren. Jij ook? Mooi! Vraag onderstaand een offerte aan door op de knop ‘Offerte’ te klikken. Onze laadexperts nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in 's-Gravenzande nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in ‘s-Gravenzande

Overweeg je om een laadpaal bij jou thuis of op kantoor te laten installeren in ‘s-Gravenzande? Mogelijk heb je een aantal vragen voor ons. Wij horen in ieder geval graag van jou! Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina. Daarnaast hebben wij een aantal veelgestelde vragen over EV-charger installaties beantwoord. Deze vind je in het onderstaande overzicht.

Ja, wij van Recharged kunnen bij jou één of meerdere EV-chargers in ‘s-Gravenzande komen installeren. Ook richten wij ons op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onze installatiediensten zijn toegankelijk voor iedereen.

Ja, vanzelfsprekend beschikken wij over alle benodigde kwalificaties en certificeringen. Daardoor kunnen wij ons werk veilig, secuur en bekwaam uitvoeren.

Ja, wanneer je over een eigen oprit en/of parkeerplaats beschikt, dan kunnen wij bij jou in ‘s-Gravenzande een oplaadpaal plaatsen. Het plaatsen van een laadpaal aan een openbare weg is helaas niet mogelijk.

Kies je voor Recharged als installateur, dan kies je voor diverse voordelen die wij te bieden hebben. Ten eerste kunnen wij doorgaans binnen enkele weken een laadpaal bij jou thuis of op kantoor komen installeren. Ten tweede zijn onze prijzen toegankelijk en transparant. Je komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan. Ten derde werken onze laadpaal installateurs veilig, accuraat en efficiënt.

Nee, helaas is het niet mogelijk om door ons in ‘s-Gravenzande een laadpaal te laten installeren aan een openbare weg. Daarvoor zul je een aanvraag moeten indienen bij Gemeente Westland. Heb je een eigen oprit, tuin of parkeerplaats? Dan is het wél mogelijk om door ons de laadpaal installatie te laten uitvoeren.

Bestel direct een laadpaal in ‘s-Gravenzande

Ben je woonachtig of kantoorhoudend in ‘s-Gravenzande en wil je door ons jouw laadpaal laten installeren? Je kunt, naast het aanvragen van een offerte, ook direct laadpalen in onze webshop bestellen. Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid om te kiezen voor onze installatiehulp. Onze EV-charger monteurs plannen dan samen met jou een afspraak in. Zij komen dan bij jou op locatie in het Westland de laadpaal vakkundig installeren.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in 's-Gravenzande bestellen.
Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Laadpaal installeren in ‘s-Gravenzande | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan