Laadpaal
installatie
Poeldijk

Wij installeren laadpalen in Poeldijk. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Poeldijk

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Poeldijk tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Poeldijk

Het laten installeren van een laadpaal in Poeldijk: Wij van Recharged vertellen jou daar graag meer over. Wat komt er bijvoorbeeld bij een laadpaal installatie kijken? En wat kunnen wij als professioneel installatiebedrijf voor jou betekenen? Door deze pagina te lezen kom je te weten hoe onze laadspecialisten en monteurs één of meerdere laadpalen kunnen installeren bij jou op locatie in Poeldijk.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Poeldijk door Recharged

Als je een EV-charger in Poeldijk wilt laten installeren, dan wil je dit vanzelfsprekend door een betrouwbare en vakbekwame installateur laten doen. Wij staan graag tot jouw dienst. Onze installatiemonteurs en laadexperts zetten dagelijks hun expertise en kennis omtrent laadpalen in om particuliere en zakelijke laadoplossingen te realiseren. Dit doen zij met passie en bekwaamheid. 

Of je nu woonachtig of kantoorhoudend in Poeldijk bent; in samenspraak met ons kom je tot de meest geschikte laadpaal die aansluit op jouw situatie. Heb je de oplaadpaal bijvoorbeeld thuis of op kantoor nodig? En wat te denken van de verschillende laadtypes en functionaliteiten die er zijn? De laadspecialisten van Recharged denken proactief mee en voorzien jou van gedegen advies.

Hieronder vertellen wij jou meer over de particuliere en zakelijke installatiediensten die wij aanbieden in Poeldijk.

Particuliere laadpaal installatie Poeldijk

Laadpaal kopen en installeren Poeldijk
Recharged installeert laadpalen bij jou in Poeldijk

Woon je in Poeldijk en wil je thuis een laadpaal laten installeren? Dat is iets waar wij zeer goed in zijn! Onze snelle dienstverlening heeft in de loop der tijd tal van particulieren van hoogwaardige laadoplossingen voorzien.

Onze monteurs komen graag bij jou langs om vakkundig één of meerdere oplaadpalen te installeren. Je kunt ervoor kiezen om de laadpaal aan de muur te bevestigen, of deze te laten monteren aan een staander. Voorafgaand aan de installatie spreken onze laadexperts alle belangrijke zaken met jou door, zodat je precies weet wat er op de dag van de installatie plaatsvindt.

Mogen wij jou binnenkort ook helpen met de installatie van een EV-charger thuis? Dan kun je ervan op aan dat jouw laadoplossing door een professionele installateur geplaatst wordt.

Zakelijke EV-charger installatie Poeldijk

Als je een eigen bedrijf in Poeldijk hebt en laadpalen wilt laten installeren, dan is Recharged dé partij die jou daarbij kan helpen. Onze monteurs beschikken over veel kennis en kunde op het gebied van zakelijke laadpaal installaties. Daardoor verloopt het installatieproces veilig, secuur en bekwaam.

Eén of meerdere laadoplossingen op kantoor in Poeldijk biedt natuurlijk diverse voordelen. Wat te denken van de extra service die je daarmee aanbiedt aan klanten en werknemers? Zij kunnen tijdens hun bezoek aan jouw kantoor gelijk hun elektrische auto opladen. Daarnaast werken eigen laadpalen op kantoor kostenbesparend. Het is daardoor minder vaak noodzakelijk om bij een openbaar laadstation te laden, ideaal!

Vraag eenvoudig en snel een offerte aan door hieronder op de knop ‘Offerte’ te klikken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op om jouw wensen en eisen door te spreken. Samen komen we tot de meest geschikte laadoplossing(en).

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Poeldijk nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Poeldijk

Het kan zijn dat je één of meerdere vragen over het laten installeren van een laadpaal in Poeldijk hebt. Mogelijk staat het antwoord op jouw vraag in het onderstaande overzicht van veelgestelde vragen. Zie je het antwoord er niet tussen staan? Contacteer ons dan via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Ja, wij van Recharged kunnen een EV-charger bij jou op locatie in Poeldijk installeren. Onze monteurs brengen een bezoek thuis of op kantoor en ontzorgen jou op het gebied van de laadpaal installatie.

Ja, vanzelfsprekend beschikken de laadspecialisten en monteurs van Recharged over de juiste kwalificaties en certificeringen. Daardoor voeren zij jouw laadpaal installatie veilig, secuur en accuraat uit.

Ja, je kunt door ons een oplaadpaal in Poeldijk laten plaatsen. Wel is het dan noodzakelijk dat je over een eigen oprit en/of parkeerterrein beschikt. Het is helaas niet mogelijk om door ons een laadpaal te laten installeren aan een openbare weg.

Je kiest voor Recharged als laadpaal installateur vanwege diverse voordelen die wij te bieden hebben. Onze werkwijze is veilig en accuraat. We beschikken namelijk over alle benodigde kwalificaties en certificeringen. Daarnaast hebben wij een korte doorlooptijd. Dit houdt in dat jouw laadpaal veelal binnen enkele weken bij jou op locatie geïnstalleerd wordt. Ook hanteren wij toegankelijke en transparante prijzen. Afspraak is bij ons afspraak, je komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Nee, helaas is het niet mogelijk om door ons een laadpaal te laten installeren in Poeldijk aan een openbare weg. Je zult voor een openbare laadpaal een aanvraag moeten indienen bij Gemeente Westland.

Bestel direct een laadpaal in Poeldijk

Heb je besloten dat je een laadpaal in Poeldijk wilt laten installeren? Je kunt – naast het indienen van een offerteaanvraag – direct via onze webshop een EV-charger bestellen. Je hebt dan de keus om wel of geen gebruik te maken van onze installatiehulp. Let wel, het installeren van een laadpaal vergt veel kennis en expertise. Het is daarom aan te raden om jouw laadoplossing vakkundig door ons te laten installeren.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Poeldijk bestellen.
Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Laadpaal installeren in Poeldijk | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan