Laadpaal
installatie
Naaldwijk

Wij installeren laadpalen in Naaldwijk. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Naaldwijk

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Naaldwijk tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Naaldwijk

Het laten installeren van een laadpaal in Naaldwijk: Wij leggen graag aan jou uit wat daar zoal bij komt kijken. Wellicht ben je namelijk op zoek naar een professionele laadpaal installateur die jou met de installatie kan helpen. Dat komt goed uit, want wij van Recharged zijn daar zeer bekwaam in. Hieronder lees je meer over hetgeen wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van laadpaal installaties in Naaldwijk.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Naaldwijk door Recharged

Wanneer je naar een installateur zoekt die jouw laadpaal kan installeren in Naaldwijk, dan zijn wij hét installatiebedrijf wat jou daarbij kan helpen. Onze laadspecialisten en monteurs beschikken namelijk over veel kennis en ervaring en dragen zorg voor het succesvol opleveren van laadpaal installaties – keer op keer. Al veel klanten in het Westland gingen jou voor, mogen wij jou binnenkort ook van dienst zijn?

Of je nu woonachtig in Naaldwijk bent of daar een bedrijf gevestigd hebt; de installatiediensten die wij aanbieden zijn geschikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Een ander voordeel is dat wij geen rijkostenvergoeding rekenen. Ons hoofdkantoor zit namelijk in De Lier gevestigd. Daar kun jij als inwoner van Naaldwijk jouw voordeel mee doen! 

Hieronder leggen wij in het kort uit hoe onze dienstverlening er voor particuliere en zakelijke klanten uitziet. Daardoor krijg je een duidelijk beeld van de installatiediensten in Naaldwijk die wij aanbieden.

Particuliere laadpaal installatie Naaldwijk

Laadpaal kopen en installeren Naaldwijk
Recharged installeert laadpalen bij jou in Naaldwijk

Woon je in Naaldwijk en wil je door ons een laadpaal laten installeren? Een goede zet! Onze vakbekwame monteurs denken proactief met jou mee. Daarnaast kijken ze ernaar uit om één of meerdere oplaadpalen bij jou op locatie te komen installeren.

Je kunt thuis in Naaldwijk een laadpaal door ons laten installeren wanneer je een eigen parkeerplaats dan wel oprit hebt. Dit is van belang, omdat wij niet bij een openbare weg EV-chargers mogen plaatsen. Het installeren van een laadoplossing neemt doorgaans niet veel tijd in beslag, veelal enkele uren.

Het is natuurlijk wel erg fijn om op dit gebied ontzorgd te worden. Tevens waarborgen onze monteurs en laadspecialisten een veilige, efficiënte en bekwame montage van jouw laadpaal thuis. Kies je voor Recharged als installatiebedrijf? Dan kun je ervan op aan dat je binnen enkele weken kunt genieten van jouw eigen laadpaal aan huis.

Zakelijke oplaadpaal installatie Naaldwijk

Heb je een bedrijf in Naaldwijk en wil je daar één of meerdere laadpalen laten installeren? Daar kunnen wij jou uitstekend mee helpen. Wij hebben immers veel ervaring en kennis wanneer het aankomt op het realiseren van zakelijke laadoplossingen. Daarbij is afspraak bij ons ook echt afspraak. Deze Westlandse mentaliteit zit namelijk verweven in onze bedrijfsvoering en diensten.

Als je nog in de oriënterende fase zit en hulp nodig hebt met het kiezen van het juiste type laadpaal, dan kunnen wij ook daarin ondersteunen. Samen komen we tot de meest toepasselijke laadoplossing die aansluit op jouw wensen en eisen. Vervolgens plannen onze laadpaal monteurs een afspraak met jou in voor de installatie. Doorgaans kan dit al binnen slechts enkele weken.

Mogen wij jou binnenkort van dienst zijn en laadoplossingen bij jou bedrijf in Naaldwijk installeren? Vraag vrijblijvend en snel een offerte aan door onderstaand te klikken op de knop ‘Offerte’.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Naaldwijk nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Naaldwijk

Mogelijk heb je één of meerdere vragen over het laten installeren van een laadpaal in Naaldwijk. Daarom hebben wij hieronder enkele veelgestelde vragen gebundeld en beantwoord. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op middels de contactpagina.

Ja, wij van Recharged kunnen een oplaadpaal bij jou op locatie in Naaldwijk installeren. Thuis en op kantoor. Onze laadpaal monteurs staan graag tot jouw dienst en zorgen ervoor dat de EV-charger installatie soepel, veilig en vlekkeloos verloopt.

Ja, uiteraard beschikken de monteurs van Recharged over de juiste kwalificaties en certificeringen. Daardoor kun je ervan op aan dat wij een vakbekwame werkwijze hanteren en waarborgen.

Ja, je kunt in Naaldwijk een laadpaal (EV-charger) laten plaatsen en installeren. Wel is het dan van belang dat je over een eigen parkeerplaats of oprit beschikt. Het plaatsen van een oplaadpaal bij een openbare weg is helaas niet mogelijk.

Door te kiezen voor Recharged als laadpaal installateur geniet je van diverse voordelen. Ten eerste van onze snelle werkwijze, doorgaans plaatsen wij een laadpaal in Naaldwijk binnen slechts enkele weken. Ten tweede draagt Recharged zorg voor een veilige en gedegen installatie, omdat alle monteurs over de juiste certificeringen beschikken. Ten derde denken wij proactief met jou mee wanneer je tegen eventuele problemen aanloopt nadat de installatie afgerond is. Wel zo fijn!

Nee, helaas is het niet mogelijk om een laadpaal in Naaldwijk aan de openbare weg te laten plaatsen. Je zult daarvoor een aanvraag moeten indienen bij Gemeente Westland. Bezit je een eigen terrein? Dan is het plaatsen van een EV-charger uiteraard wél mogelijk.

Bestel direct een laadpaal in Naaldwijk

Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om direct een laadpaal te bestellen en deze te laten bezorgen in Naaldwijk. Dit kun je doen in onze laadpalen webshop. Tijdens het bestelproces kun je ervoor kiezen om de laadpaal zelf te installeren, of de installatie van jouw EV-charger uit te besteden aan onze monteurs.

Let wel, het installeren van een laadpaal lijkt wellicht eenvoudig, maar er komt veel werk, expertise en kennis bij kijken om dit veilig en naar behoren te kunnen doen. Wij adviseren jou daarom om de installatie van jouw laadpaal in Naaldwijk door ons te laten verzorgen.

Bekijk onze webshop met laadpalen en toebehoren door onderstaand op de knop ‘Webshop’ te klikken.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Naaldwijk bestellen.
Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Laadpaal installeren in Naaldwijk | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan