Laadpaal
installatie
De Lier

Wij installeren laadpalen in De Lier. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in De Lier

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in De Lier tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur De Lier

Het laten installeren van een laadpaal in De Lier: Wij van Recharged vertellen jou daar graag meer over. Het laten installeren van een EV-charger kan namelijk nogal wat vragen oproepen. Daarnaast wil je jezelf natuurlijk zo goed mogelijk laten informeren, alvorens je een laadpaal installateur uitkiest. Op deze pagina vind je meer informatie over de installatiediensten van laadpalen die wij in De Lier aanbieden.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in De Lier door Recharged

Ben je woonachtig of kantoorhoudend in De Lier en wil je een laadpaal laten installeren? Recharged is dé professionele installateur en leverancier van hoogwaardige laadoplossingen – gevestigd in het Westland. Vanuit ons hoofdkantoor in De Lier voorzien wij tal van particulieren en bedrijven van één of meerdere EV-chargers op locatie.

Ons installatiebedrijf draagt zorg voor een prettige en vakbekwame aanpak. Niet voor niets beschikken al onze monteurs en laadspecialisten over de benodigde certificeringen en kwalificaties. Daardoor brengen wij iedere laadpaal installatie in De Lier tot een succes.

Onze diensten en services op het gebied van oplaadpaal installaties zijn toegankelijk voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of je nu een laadpaal thuis of op kantoor in De Lier nodig hebt, wij denken graag proactief met jou mee en zorgen ervoor dat jij op korte termijn van jouw laadoplossing kunt genieten. Onderstaand lees je meer over de particuliere en zakelijke installatiediensten die Recharged aanbiedt.

Particuliere laadpaal installatie De Lier

Laadpaal kopen en installeren De Lier
Recharged installeert laadpalen bij jou in De Lier

Woon je in De Lier en heb je thuis een laadpaal installatie nodig? Recharged staat tot jouw dienst. Onze vakbekwame installateurs hebben jarenlange ervaring binnen de EV-markt. Met passie en trots pakken zij iedere nieuwe opdracht op. Als particulier kun je ervan op aan dat wij betrokken zijn bij de installatie van jouw oplaadpaal van A tot en met Z.

Ook kunnen wij doorgaans een laadoplossing binnen slechts enkele weken bij jou thuis realiseren. Dat is natuurlijk prettig, want van lang moeten wachten op een laadpaal installatie wordt niemand blij. Dat begrijpen wij als geen ander. Snelheid binnen onze organisatie is gelukkig haalbaar dankzij een efficiënt ingerichte bedrijfsstructuur.

Mogen wij binnenkort één of meerdere laadoplossingen bij jou thuis in De Lier realiseren? Dien vrijblijvend een offerteaanvraag in en onze laadexperts nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Zakelijke EV-charger installatie De Lier

Is jouw bedrijf in De Lier gevestigd en wil je een laadpaal laten installeren? Wij hebben veel ervaring, kennis en kunde op het gebied van zakelijke EV-charger installaties. Onze laadexperts denken graag proactief met jou mee om samen tot de meest geschikte laadoplossing te komen.

Eén of meerdere laadpaal installaties op kantoor zal een ware verrijking zijn voor jouw klanten en werknemers. Enerzijds biedt het service, anderzijds bespaart het kosten. Eigen laadpalen bij jouw bedrijf besparen immers geld, omdat opladen bij openbare laadstations doorgaans duurder is.

Wij zijn er klaar voor om zakelijke laadpaal installaties bij jouw bedrijf in De Lier te mogen realiseren. Jij ook? Mooi! Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou. Vraag vrijblijvend een offerte aan door hieronder te klikken op de knop ‘Offerte’. Onze laadexperts nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in De Lier nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in De Lier

Het kan zijn dat je één of meerdere vragen over het laten installeren van laadpalen in De Lier hebt. Mogelijk staat het antwoord daarop in het onderstaande overzicht met veelgestelde vragen. Als dit niet het geval is, dan kun je contact met ons opnemen middels het contactformulier.

Ja, wij van Recharged kunnen één of meerdere EV-chargers bij jou op locatie in De Lier installeren. Onze monteurs brengen een bezoek bij jou thuis of op kantoor en installeren kundig de door jou gekozen laadoplossing(en).

Ja, uiteraard beschikken wij over de juiste kwalificaties en certificeringen. Daardoor is onze werkwijze veilig, betrouwbaar en accuraat.

Ja, je kunt in De Lier een oplaadpaal door ons laten plaatsen wanneer je over een eigen terrein beschikt. Denk daarbij aan een eigen oprit en/of parkeerplaats. Het is niet mogelijk om door ons een laadpaal te laten installeren aan een openbare weg.

Je kiest voor Recharged als laadpaal installateur vanwege onze kennis en kunde die wij in de loop der jaren opgedaan hebben. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een betrouwbare, secure en veilige aanpak. Daarnaast kunnen wij doorgaans binnen enkele weken jouw laadpaal al op locatie komen installeren.

Nee, het is helaas niet mogelijk om door ons een laadpaal te laten installeren in De Lier aan een openbare weg. Je zult voor een openbare laadpaal een aanvraag moeten indienen bij Gemeente Westland. Beschik je over een eigen oprit en/of parkeerterrein? Mooi: Dan kunnen wij wél een EV-charger bij jou op locatie komen plaatsen.

Bestel direct een laadpaal in De Lier

Als je besloten hebt een laadpaal te willen installeren bij jou in De Lier, dan kun je – naast het indienen van een offerteaanvraag – ook direct een laadoplossing via onze webshop bestellen. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven of je gebruik wilt maken van onze installatiehulp.

Wij adviseren je om gebruik te maken van onze installatiediensten. Wellicht lijkt het installeren van een laadpaal makkelijk, maar de praktijk wijst anders uit. Zonder de juiste kennis en ervaring raden wij het aan om jouw laadpaal installatie vakkundig te laten uitvoeren door Recharged.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in De Lier bestellen.
Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Laadpaal installeren in De Lier | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan