Laadpaal
installatie
Wassenaar

Wij installeren laadpalen in Wassenaar. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Wassenaar

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Wassenaar tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Wassenaar

Elektrische auto’s gaan het straatbeeld steeds meer domineren. Overweeg ook jij tot de aanschaf over te gaan? Dan ben je ongetwijfeld de voors en tegens al aan het afwegen. 

En alhoewel de schaal van pluspunten een stuk zwaarder weegt, blijft er een knelpunt bestaan: wachttijden bij publieke laadpalen. Wachttijden die nooit echt goed uitkomen en van invloed kunnen zijn op je programma. 

Wil jij elektrisch kunnen rijden zonder de zorg of je je auto wel op tijd kunt opladen? Dan is het installeren van een oplaadpaal in Wassenaar een uitkomst. Recharged is je daarbij graag van dienst.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Wassenaar door Recharged

Bij Recharged schaf je online eenvoudig een Wallbox (van het gelijknamige merk Wallbox) aan. Je hebt de keuze uit verschillende modellen die tevens tot uiteenlopende prijsklassen behoren. Welke Wallbox het meest geschikt is voor jou, is afhankelijk van je situatie. 

Recharged adviseert je daarin graag. Verder zijn we je van dienst bij het installeren van een laadpaal in Wassenaar en het onderhoud daarvan. Zo vind je alles wat je nodig hebt bij ons onder één dak.

Particuliere laadpaal installatie in Wassenaar

Laadpaal kopen en installeren Wassenaar
Recharged installeert laadpalen bij jou in Wassenaar

De aanschaf van een elektrische auto is voor de gemiddelde particulier een behoorlijke investering. Een investering die zich in de toekomst echter letterlijk terugverdient. 

Opladen aan een eigen laadpaal kost je namelijk aanzienlijk minder dan tanken aan de bezinepomp. Zeker wanneer je regelmatig rijdt, kan dit voordeel behoorlijk oplopen. 

Bovendien heb je geen last meer van het toenemende aantal elektrische auto’s in ons land dat van een langzamer groeiend aantal publieke laadpalen gebruik moet maken. Onnodig wachten behoort dus tot het verleden.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Wassenaar

Voor ondernemers is het kopen van een laadpaal in Wassenaar al net zo aantrekkelijk. Niet alleen omdat ze er zelf gebruik van kunnen maken, maar omdat ook hun werknemers en klanten daar profijt van hebben. 

Met deze investering zet je jezelf dus op de kaart. Ook in dit geval streeft Recharged ernaar je behoeften als ondernemer zo goed mogelijk te begrijpen en een op maat gemaakte laadoplossing voor te stellen.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Wassenaar nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Uitleg over het kopen van een EV-charger in Wassenaar

Als je een laadpaal wilt kopen en laten installeren in Wassenaar, dan is het natuurlijk raadzaam om het juiste laadpaal merk te kiezen. Bij ons heb je de keuze uit een breed scala aan Wallbox laadoplossingen. Onderstaand lees je meer over de voordelen van de laadstations van Wallbox.

Wallbox laadoplossingen

Wil jij als particulier of ondernemer een oplaadpaal installeren in Wassenaar? Bij Recharged schaf je kwalitatief hoogwaardige Wallboxen van producent Wallbox aan. 

Inderdaad, de productnaam is gelijk aan de bedrijfsnaam. Net als Recharged zet Wallbox zich in om het energieverbruik op de planeet te verduurzamen. 

De oplaadsystemen zijn voorzien van de meest geavanceerde technologieën en zijn tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk. Inzicht in je laadverbruik en -kosten verkrijg je met de app.

Service en onderhoud van een oplaadpunt in Wassenaar

Laat je een laadpaal installeren in Wassenaar, dan wil je daar niet alleen nu, maar ook in de toekomst op kunnen vertrouwen. Dit maakt het noodzakelijk om de laadoplossing jaarlijks aan een controle te onderwerpen. 

Besluit je een laadpaal te kopen in Wassenaar? Bij Recharged sluit je direct een service- en onderhoudscontract af indien gewenst.

Snelle actie bij storingen door Recharged

Het afsluiten van een service- en onderhoudscontract betekent eveneens dat je toegang krijgt tot de priority helpdesk in het geval zich een storing voordoet. Zo worden zowel particulieren als bedrijven razendsnel geholpen. 

Dankzij de geavanceerde technologieën is het in veel gevallen mogelijk om een probleem online op afstand op te lossen. Zo niet, dan stuurt Recharged zo snel mogelijk een ervaren installateur naar jouw locatie.

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Wassenaar

Recharged is dé partij voor de aanschaf, installatie en het onderhoud van een laadpaal. Zowel voor bedrijven als particulieren zoeken wij naar de beste oplossing. 

Heb je naar aanleiding van de informatie op deze pagina nog vragen over het installeren van een laadpaal in Wassenaar? 

Wellicht helpen de antwoorden op de hieronder staande veelgestelde vragen je verder. Zo niet, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Jazeker. Of de Wallbox nu voor een bedrijfspand, kantoor of woning bedoeld is, Recharged is de partij voor het installeren van een oplaadpaal in Wassenaar. De installateurs zorgen voor een zorgvuldige, stijlvolle en veilige aansluiting van de installatie. Jouw laadoplossing wordt binnen enkele weken geplaatst.

In principe mag de installatie van een laadpaal door iedereen worden uitgevoerd. Dat neemt echter niet weg dat de meest betrouwbare resultaten worden behaald wanneer dit door een professionele installateur gebeurt. Alle professionals van Recharged hebben de benodigde opleiding hiertoe gevolgd en beschikken over de certificeringen en kwalificaties die van belang zijn binnen deze tak van de installatiebranche.

Niets hoef je in de weg te staan om een laadpaal te installeren in Wassenaar. Wanneer dit op eigen terrein gebeurt, komt er geen papierwerk bij kijken. De installatie wordt immers aan de muur van je woning, schuur of garage geplaatst. Beschik je niet over eigen grond, maar maak je gebruik van een gemeenschappelijke parkeerplaats of -garage? Dan wend je je tot de beheerder daarvan om een aanvraagprocedure te starten.

Recharged is een team dat niet zomaar zijn werk doet, maar het installeren van een laadpaal in Wassenaar ziet als een manier om te beantwoorden aan de wensen van elektrische rijders én een steentje bij te dragen aan de verduurzaming van de planeet. Klantenservice staat centraal.

Nee, helaas kunnen wij niet in Wassenaar een laadpaal aan de openbare weg plaatsen. Je moet dan een aanvraag indienen bij Gemeente Wassenaar.

Bestel direct een laadpaal in Wassenaar

Wil je een laadpaal laten installeren in Wassenaar? Bij Recharged heb je een ruime keuze uit laadoplossingen. Om inzicht te krijgen in de kosten die gemoeid gaan met aanschaf en installatie, vraag je kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. Recharged beantwoordt je aanvraag zo spoedig mogelijk.

Als je weet welke laadpaal je nodig hebt, dan kun je deze daarnaast eenvoudig en snel in onze webshop bestellen. Het bestelproces is snel, veilig en gemakkelijk. Tijdens het bestelproces kun je tevens aangeven of je wel of geen gebruik van onze installatiehulp wilt maken.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Wassenaar bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Laadpaal installeren in Wassenaar | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan