Laadpaal
installatie
Waddinxveen

Wij installeren laadpalen in Waddinxveen. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Waddinxveen

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Waddinxveen tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Waddinxveen

Dat elektrisch rijden talrijke voordelen biedt, mag inmiddels geen nieuws meer heten. Omdat je met een elektrische auto minder uitlaatgassen veroorzaakt, beperk je je ecologische voetafdruk. Behalve het milieu doet elektrisch rijden ook de portemonnee goed: elektriciteit kost aanzienlijk minder dan brandstof. 

De toenemende populariteit van elektrisch rijden heb je bij de laadstations wellicht al opgemerkt. Steeds vaker is het druk en moet je wachten om je auto te kunnen opladen. En dat is allesbehalve wenselijk. 

Zelf een laadpaal laten installeren in Waddinxveen is daarvoor een slimme oplossing. Recharged is een professionele leverancier en installateur van laadoplossingen.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Waddinxveen door Recharged

Recharged biedt diverse soorten laadoplossingen voor particulieren en bedrijven. Ons bedrijf staat voor vakmanschap én kennis omtrent elektrisch rijden. Tel daar de service bij op die het bedrijf hoog in het vaandel draagt en je kunt rekenen op de beste laadoplossing voor iedere situatie. 

De missie van Recharged is bijdragen aan de duurzame mobiliteit in Nederland binnen zowel de particuliere als de zakelijke markt. Behalve verkoop en installatie maken ook advies, service en onderhoud deel uit van het dienstenpakket van Recharged.

Particuliere laadpaal installatie in Waddinxveen

Laadpaal kopen en installeren Waddinxveen
Recharged installeert laadpalen bij jou in Waddinxveen

Kies je voor een laadpaal bij je woning? De voordelen van een laadpaal in huis, ook wel een particuliere laadpaal installatie genoemd, zijn op de langere termijn niet te ontkennen. 

Met een particuliere laadpaal installatie in Waddinxveen ben je in de eerste plaats een stuk goedkoper uit dan wanneer je jouw elektrische auto bij publieke parkeerplaatsen oplaadt. Daar betaal je namelijk een veel hoger stroomtarief dan het tarief dat je thuis betaalt.

En denk in de tweede plaats eens aan de verhouding tussen het aantal elektrische auto’s en laadpalen in ons land. Alhoewel het aantal laadpalen groeit, gebeurt dit lang niet op hetzelfde tempo als de snelheid waarmee het aantal elektrische auto’s toeneemt.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Waddinxveen

Kies je als ondernemer voor het laten installeren van een oplaadpaal in Waddinxveen? Dan bied je een extra service die bij alle partijen die er gebruik van maken waardering oplevert. 

Behalve jijzelf kunnen ook je medewerkers, klanten en andere gasten hun elektrische auto op jouw terrein opladen. Daarmee geef je een extra visitekaartje weg. 

En dat – afgezien van de initiële installatieprijs – zonder extra kosten voor jou: wie zijn auto op jouw terrein oplaadt, heeft daarvoor zijn eigen laadpas nodig. Zo blijft iedereen zelf betalen voor het opladen van zijn elektrische auto.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Waddinxveen nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Uitleg over het kopen van een EV-charger in Waddinxveen

Onderstaand lees je meer informatie over het kopen van de juiste EV-charger wanneer je in Waddinxveen woont. We lichten in het kort toe waarom het laadpaal merk Wallbox zeer geschikt is. Ook werpen wij een licht op de service en het onderhoud aan laadoplossingen die wij aanbieden.

Laadoplossingen van Wallbox

Wil jij een laadpaal kopen in Waddinxveen? Recharged verkoopt en installeert kwalitatief hoogwaardige laadpalen van producent Wallbox. Wallbox is wereldwijd actief en heeft als doel het energieverbruik op de hele planeet te veranderen. 

De oplaadsystemen zijn een combinatie van zeer geavanceerde technologieën, gebruiksvriendelijkheid en design. Recharged kan een particuliere of zakelijke Wallbox laadpaal installatie in Waddinxveen doorgaans binnen enkele weken voor je realiseren.

Service en onderhoud van een oplaadpaal in Waddinxveen

Wil je als particulier of zakelijke partij een laadpaal installeren in Waddinxveen? De laadpaalinstallaties van Wallbox en de hardware waarop deze draaien, zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk van karakter. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het verstandig is om deze aan een jaarlijkse controle te onderwerpen. 

Nog belangrijker wordt dat wanneer je laadpaal dagelijks wordt gebruikt of wanneer je bedrijf er zelfs (gedeeltelijk) van afhankelijk is. Bij Recharged kun je daarom tegelijk met de laadpaal installatie in Waddinxveen direct een service- en onderhoudscontract afsluiten.

Snelle actie bij storingen

Na het installeren van een laadpaal in Waddinxveen draagt Recharged zorg voor het periodieke onderhoud van de laadpaalinstallatie, waardoor deze in topconditie blijft en de kans op storingen of andere problemen wordt teruggedrongen. 

Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van een storing aan de laadpaal installatie in Waddinxveen, dan verhelpt het team deze zo snel mogelijk. De specialisten zijn vlot bereikbaar, waardoor je minimale hinder ondervindt van een probleem aan de laadpaal.

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Waddinxveen

Bij Recharged ben je aan het juiste adres voor het laten installeren van een oplaadpaal in Waddinxveen en het onderhoud daarvan. Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen over het bedrijf of de werkwijze? Wellicht vind je je antwoord hieronder in de veelgestelde vragen omtrent het installeren van een oplaadpaal in Waddinxveen.

Recharged is een professionele leverancier en installateur van laadoplossingen voor particulieren en bedrijven. Voor het installeren van een laadpaal in Waddinxveen ben je er dan ook aan het juiste adres. Recharged is specialist op dit gebied en voorziet iedere klant van een laadoplossing die perfect op de situatie aansluit. De monteurs dragen zorg voor een nauwkeurige en veilige installatie van verschillende typen laadpalen van het merk Wallbox. Overigens beperkt Recharged het aanbod van zijn diensten niet tot de provincie Zuid-Holland.

Wanneer je een laadpaal aanschaft en deze laat installeren, wil je natuurlijk met een professioneel bedrijf in zee gaan. De installatiemonteurs van Recharged beschikken daarom over alle relevante vereiste certificeringen en kwalificaties die binnen de installatiebranche gelden. Een laadpaal installatie in Waddinxveen door Recharged is dan ook geheel betrouwbaar.

Ja, mits dit op een eigen terrein of eigen parkeerplek is. In dat geval komt er geen papierwerk aan te pas en mag je zonder enige restrictie een laadpaal installeren in Waddinxveen. Woon je in een flat of een appartement en heb je daar een parkeerplaats op gemeenschappelijke grond of een parkeergarage, dan wend je je tot de Vereniging van Eigenaren. Je kunt ook een openbare oplaadpaal aanvragen bij de gemeente van Waddinxveen.

Wil je een laadpaal kopen in Waddinxveen en deze direct laten installeren? Dan wil je natuurlijk dat dit professioneel gebeurt door een partij die de juiste kennis in huis heeft en daar tegelijkertijd niet meer voor hoeven betalen dan noodzakelijk. Recharged stelt zijn klanten centraal en staat voor concurrerende prijzen, een vlotte aanpak en een hoge mate van service. De installatiemonteurs beschikken over ruime kennis en ervaring en komen hun afspraken na. Op Recharged kun je vertrouwen!

Wil je in Waddinxveen een laadpaal kopen en laten installeren? Of je nu één of meerdere laadoplossingen nodig hebt, een particulier of een zakelijke geïnteresseerde bent: bij Recharged kun je te allen tijde geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Vraag jouw offerte nu online aan om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van een laadpaal installatie in Waddinxveen. Recharged streeft ernaar iedere aanvraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Bestel direct een laadpaal in Waddinxveen

Wil je in Waddinxveen een laadpaal kopen en laten installeren? Of je nu één of meerdere laadoplossingen nodig hebt, een particulier of een zakelijke geïnteresseerde bent: bij Recharged kun je te allen tijde geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Vraag jouw offerte nu online aan om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van een laadpaal installatie in Waddinxveen. Wij streven ernaar iedere aanvraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Waddinxveen bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik heb advies nodig
Ik weet wat ik wil

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing in Waddinxveen die bij jou past? Wij staan voor jou klaar en denken graag mee. 

  • ✅ Vrijblijvend advies door onze laadspecialisten
  • ✅ Eenvoudig en snel een offerte aanvragen
  • ✅ Ondersteuning / advies van A tot en met Z

Ik wil een offerteaanvraag indienen »

Laadpaal installeren in Waddinxveen | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan