Laadpaal
installatie
Voorschoten

Wij installeren laadpalen in Voorschoten. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Voorschoten

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Voorschoten tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Voorschoten

Het is vrijwel iedereen inmiddels bekend dat elektrisch rijden hand in hand gaat met tal van voordelen. In de eerste plaats is dat natuurlijk de kleinere impact die je daarmee op het milieu hebt. Maar niet alleen het klimaat profiteert van jouw switch: ook je portemonnee doet dit goed. Het opladen van je elektrische auto kost immers minder dan het tanken aan de pomp.

Rijd jij al elektrisch? Dan is het je ongetwijfeld al opgevallen dat het aan de publieke laadpunten steeds drukker is. Dat betekent dat je soms langer moet wachten dan je lief is. Of dan eigenlijk in je strakke programma past. De oplossing? Het installeren van een laadpaal in Voorschoten, maar dan op je eigen terrein. 

Zo laad je je auto op wanneer jij dat maar wenst. Recharged is niet alleen een verkooppunt, maar ook professioneel installateur van laadoplossingen.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Voorschoten door Recharged

Ben je voornemens een laadpaal te kopen in Voorschoten? Bij Recharged kun je zowel als particulier als ondernemer terecht. Voor iedere klant gaan we op zoek naar de juiste oplossing. 

Een oplossing waarmee aan al je behoeften wordt voldaan, zonder dat je daar te veel voor betaalt. Zo stellen we onze klant én het streven naar duurzame mobiliteit in Nederland centraal. Behalve voor de verkoop en het installeren van een oplaadpaal in Voorschoten ben je bij ons ook aan het juiste adres voor advies en onderhoud.

Particuliere laadpaal installatie in Voorschoten

Laadpaal kopen en installeren Voorschoten
Recharged installeert laadpalen bij jou in Voorschoten

Alhoewel de batterij van elektrische auto’s een steeds langere levensduur heeft, ontkom je er niet aan om af en toe te stoppen om deze op te laden. Wie geen eigen laadpaal heeft, is afhankelijk van de publieke laadoplossingen. 

Hoewel je langs snelwegen veelal snelladers vindt die in een half uur gemiddeld weer driekwart van je batterij vullen, doen de meeste publieke laders er langer over. 

Door je eigen laadpaal te installeren in Voorschoten, laad je je auto terwijl jij lekker op de bank televisie ligt te kijken. Of aan het slapen bent.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Voorschoten

Omtrent het installeren van een oplaadpaal in Voorschoten geldt voor ondernemers uiteraard hetzelfde voordeel. Niet alleen jij, maar ook je medewerkers, klanten en overige bezoekers maken gebruik van deze faciliteit. Zakelijk kunnen laden betekent tegelijkertijd een visitekaartje voor jouw bedrijf. 

Overigens hoef je niet bang te zijn dat je voor eenieders laadkosten opdraait. Laat je jouw eigen laadpaal installeren in Voorschoten, dan heeft iedere gebruiker daar zijn eigen laadpas nodig. Je faciliteert dus, maar betaalt hiervoor -afgezien van de initiële aankoop en installatie- niet voor.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Voorschoten nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Uitleg over het kopen van een EV-charger in Voorschoten

Als je in Voorschoten woont of kantoorhoudend bent en een laadpaal nodig hebt, dan wil je natuurlijk voor het meest geschikte laadpaal merk kiezen. Wij én onze klanten zijn erg te spreken over het innovatieve laadpaal merk genaamd Wallbox. 

Hieronder leggen wij jou in het kort uit wat je van dit EV-charger merk kunt verwachten.

Wallbox laadpalen

Overweeg jij een laadpaal te kopen in Voorschoten? Recharged is een professionele partij die laadoplossingen van producent Wallbox verkoopt en installeert. Deze producent is wereldwijd actief en heeft hetzelfde doel als Recharged voor ogen: het verduurzamen van energieverbruik wereldwijd.

Laat je een dergelijke laadpaal installeren in Voorschoten? Enige ervaring met laadoplossingen heb je niet nodig om deze comfortabel en probleemloos te gebruiken. Wallbox is hét merk wanneer het gaat om gebruiksvriendelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan de welbekende Pulsar Plus laadoplossing van Wallbox.

Service en onderhoud van een oplaadpunt in Voorschoten

Wil jij als particulier of bedrijf een laadpaal kopen in Voorschoten? De Wallboxen van Wallbox, die aan de muur worden geïnstalleerd, staan behalve om hun gebruiksvriendelijkheid ook bekend om hun duurzaamheid. 

Natuurlijk blijft het te allen tijde belangrijk om een periodieke controle te laten uitvoeren. Dat geldt des te meer wanneer je je laadpaal dagelijks gebruikt en jij en/of je huisgenoten hier grotendeels afhankelijk van zijn. 

Tegelijk met het kopen van een laadpaal in Voorschoten kun je bij Recharged daarom meteen een service- en onderhoudscontract afsluiten.

Snelle actie bij storingen door Recharged

Het afsluiten van een service- en onderhoudscontract bij Recharged betekent tevens dat je kunt rekenen op snelle ondersteuning in het geval zich onverhoopt een storing voordoet. Ons team verhelpt deze zo snel mogelijk. Niet zelden lukt dit op afstand. 

Mocht dit niet mogelijk zijn, dan is een van onze servicemonteurs zo spoedig mogelijk ter plaatse.

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Voorschoten

Wil je een laadpaal laten installeren in Voorschoten? In Recharged vind je de juiste partner. Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over de producten die we leveren of onze werkwijze? Wellicht vind je het antwoord tussen de hieronder staande veelgestelde vragen.

Recharged is leverancier en installateur van professionele laadoplossingen en bedient zowel particulieren als bedrijven. Voor het installeren van een laadpaal in Voorschoten vind je in ons dan ook de juiste partner. Wij voorzien al onze klanten van een laadoplossing die voldoet aan alle wensen en behoeften. Onze monteurs zorgen voor een veilige installatie van je Wallbox. Behalve in Voorstoten installeren we een laadpaal ook in andere steden.

Kwaliteit en veiligheid gaan binnen de installatiebranche hand in hand. Wil je een oplaadpaal installeren in Voorschoten, dan wil je ervan uit kunnen gaan dat je dit door een professionele partij laat doen. Bij Recharged zijn enkel ervaren monteurs met de juiste certificeringen in dienst. Bovendien worden alle ontwikkelingen op dit gebied op de voet gevolgd. Zo geschiedt de installatie van jouw laadoplossing altijd volgens de laatste inzichten.

Beschik je over een eigen terrein? Dan is het geen probleem om in Voorschoten een oplaadpaal te laten plaatsen. Voor particulier gebruik heb je ook geen vergunning nodig. Het is zeer raadzaam om je installatie door een professionele partij als Recharged te laten uitvoeren. Om een laadpaal te installeren in Voorschoten dienen diverse kabels te worden getrokken, moet het laadstation worden aangesloten en dienen er ook aanpassingen aan je meterkast te worden gedaan.

Recharged is een bedrijf met een passie voor duurzaamheid. Onze denkers op kantoor en gecertificeerde installateurs vormen samen een ijzersterk team. Binnen enkele weken kunnen wij je laadoplossing hebben gerealiseerd. De feitelijke werkzaamheden ronden we binnen een dag af.

Nee, helaas kunnen wij geen laadpaal aan de openbare weg in Voorschoten plaatsen. Voor een openbare laadpaal moet je een aanvraag indienen bij Gemeente Voorschoten.

Bestel direct een laadpaal in Voorschoten

Een oplaadpaal installeren in Voorschoten? Dan wil je ongetwijfeld weten met welk kostenplaatje je te maken krijgt. Recharged geeft je hierin graag eerlijk en helder inzicht. Het aanvragen van een offerte is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Je verzendt je offerteaanvraag door het online formulier in te vullen. Recharged komt zo spoedig mogelijk op je aanvraag terug.

Tevens kun je direct een EV-charger met of zonder laadpaal installatiehulp in onze webshop bestellen. Het proces omtrent het bestellen is snel, veilig en eenvoudig. Nadat je de bestelling geplaatst hebt, neemt één van onze laadspecialisten zo snel mogelijk contact met jou op voor de plaatsing van jouw laadpaal in Voorschoten.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Voorschoten bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Laadpaal installeren in Voorschoten | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan