Laadpaal
installatie
Vlaardingen

Wij installeren laadpalen in Vlaardingen. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Vlaardingen

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Vlaardingen tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Vlaardingen

Het installeren van laadpalen in Vlaardingen is waar we bij Recharged goed in zijn. Inmiddels zijn al vele particuliere en zakelijke klanten je voorgegaan. Het is logisch dat je je aan het oriënteren bent op een laadpaal wanneer je een elektrische auto verwacht. Daarom vertellen wij je er graag meer over.

Als het aan ons ligt wordt Nederland duurzamer en helpen wij hier graag aan mee om het laden toegankelijk te maken voor iedereen met een elektrische auto; of je nu op zoek bent als particulier of als zakelijke klant, wij hebben de oplossing tot de beste laadpalen!

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Vlaardingen door Recharged

Of je nu een particulier of bedrijf in Vlaardingen bent; wij kunnen bij jou op locatie één of meerdere laadpalen installeren. Dankzij onze korte doorlooptijden gebeurt dit doorgaans al binnen enkele weken. Onderstaand vertellen wij jou graag meer over de particuliere en zakelijke installatiediensten die wij in Vlaardingen aanbieden.

Particuliere laadpaal installatie in Vlaardingen

Als je als particulier in het bezit bent van een elektrische auto, dan is het erg fijn als je deze thuis kunt opladen. Geen gedoe met wachttijden en opladen op het moment dat je het zelf graag wilt. 

Een andere mooie bijkomstigheid is dat de stroom die je thuis hebt aanzienlijk goedkoper is dan opladen bij een openbare oplaadpaal bij bijvoorbeeld een tankstation. Het is om deze redenen echt de moeite waard om als particulier een laadpaal te laten installeren bij jou thuis in Vlaardingen.

Mogelijkheden tot installatie EV-charger thuis

Als je besloten hebt dat je een laadpaal thuis in Vlaardingen nodig hebt, dan staan onze gecertificeerde monteurs voor jou klaar om daarmee te helpen. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en komen in samenspraak tot de meest geschikte laadoplossing.

Weet je nog niet precies welke particuliere EV-charger het beste bij jou past? Dien vrijblijvend een offerteaanvraag in. Wij denken vrijblijvend met jou mee en vinden de laadoplossing die aansluit op jouw wensen en behoeftes. 

Kies de juiste particuliere laadoplossing

Laadpaal kopen en installeren Vlaardingen
Recharged installeert laadpalen bij jou in Vlaardingen

Net als voor zakelijke laadpalen is het ook voor particulieren goed om te kijken welke laadpaal het beste bij je past. Heb je één elektrische auto of misschien hebben jullie er wel meerdere die jullie ook nog eens tegelijkertijd willen opladen. Het is raadzaam om contact met ons op te nemen, zodat wij je goed kunnen adviseren. 

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan laadpalen en weten welke laadpaal het beste op jouw situatie aansluit. Het installeren van een laadpaal is niet heel goedkoop maar ook niet zo duur en je zult zelf zien dat het gemak ook zeker meetelt. Daarnaast maken de lagere stroomkosten een wezenlijk verschil met opladen. 

Daardoor heb je uiteindelijk de installatiekosten van je laadpaal in Vlaardingen er zo uit. Dit laatste is wel afhankelijk van hoeveel kilometers je maakt met je auto.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Vlaardingen

Wanneer jij of je personeel in een elektrische auto’s rijden, dan is het absoluut de moeite waard om een laadpaal op locatie te laten installeren in Vlaardingen. Dit kan mooi op kantoor waardoor auto’s snel en eenvoudig kunnen laden terwijl jezelf gewoon aan het werk bent. 

Wanneer je daarnaast nog eens in het bezit bent van een eigen zonnepanelen installatie, is het een voordelige manier om veel kilometers te maken. Je personeel zal het ook zeker waarderen, want ze hoeven op deze manier niet langs de weg te laden wat hen een hoop tijd bespaart.

Mogelijkheden installatie oplaadpaal op kantoor

Wij zijn zeer bekwaam in het installeren van laadpalen op kantoor in Vlaardingen. Onze gecertificeerde monteurs dragen zorg voor het veilig, secuur en efficiënt installeren van één of meerdere zakelijke EV-chargers. Op die manier blijft een goede veiligheid gewaarborgd en word je als ondernemer ontzorgd.

Wellicht weet je nog niet welke oplaadpaal het beste bij jouw bedrijf in Vlaardingen past. Dat is natuurlijk geen probleem, wij denken graag met jou mee om tot de meest geschikte laadoplossing te komen.

Advies over een geschikte zakelijke EV-charger

Wanneer je op het internet zoekt naar informatie over de zakelijke installatie van een laadpaal zie je hoogstwaarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Het is een hoop uitzoeken terwijl de verschillen vaak minimaal zijn. Wij snappen dat dit lastig is en daarom willen wij je daar graag mee helpen.

Gelukkig hebben wij alle kennis in huis om je van gedegen advies te voorzien. Wanneer wij precies weten wat jij zakelijk nodig hebt, dan krijg jij van ons snel de benodigde offerte. Voor jou is het belangrijk om te weten hoeveel elektrische auto’s je nu wilt opladen en of dat er in de toekomst meer gaan worden. Wij houden hier vanzelfsprekend rekening mee.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Vlaardingen nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Vlaardingen

Misschien heb je een vraag over het laten installeren van een oplaadpaal in Vlaardingen. Onderstaand hebben wij enkele veelgestelde vragen beantwoord. Staat jouw antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Ja, wij van Recharged installeren in Vlaardingen op locatie één of meerdere laadpalen. Het is dan wel noodzakelijk dat je over een eigen parkeerplaats / parkeerterrein beschikt.

Wij van Recharged durven vol overtuiging te zeggen dat we precies weten waar we mee bezig zijn. Zowel onze mensen op kantoor als in de buitendienst hebben uitgebreide kennis van de producten. Als bedrijf hebben wij de juiste certificeringen maar ook onze gespecialiseerde monteurs hebben diverse opleidingen gevolgd. Niet alleen op technisch gebied maar ook op het gebied van veiligheid. We gaan niet eerder weg voordat alles goed werkt en jij als klant tevreden bent.

Het is helaas niet toegestaan om overal waar je maar wilt een laadpaal te installeren. Gelukkig is dat ook niet nodig want je wilt er vooral één dicht bij je woning of bedrijfspand. Wanneer je een laadpaal op eigen grond in Vlaardingen wilt laten installeren is dat geen enkel probleem. Hier helpen we je graag mee, maar wanneer je geen eigen grond hebt en toch een laadpaal wilt laten installeren is het een heel ander verhaal. In dat geval zal je langs de gemeente moeten om een vergunning aan te vragen. Hier zijn ze over het algemeen niet zo makkelijk mee en kijken naar andere plekken waar laadpalen staan om te zien of er nog ruimte is. Helaas kunnen wij je met laadpalen op openbaar terrein niet helpen.

Je kiest voor Recharged vanwege onze vakbekwame monteurs die allemaal over de benodigde certificeringen en kwalificaties beschikken. Daardoor weet je zeker dat jouw laadpaal installatie veilig, efficiënt en secuur plaatsvindt. Daarnaast hanteren wij korte doorlooptijden; doorgaans wordt jouw laadoplossing al binnen enkele weken geïnstalleerd in Vlaardingen.

Nee, wij installeren alleen laadpalen op eigen terreinen. Daarbij kun je denken aan een oprit thuis of een eigen bedrijfsterrein met parkeerplaatsen. Helaas kunnen wij niet EV-chargers aan de openbare weg in Vlaardingen plaatsen. Je dient daarvoor een aanvraag bij de Gemeente Vlaardingen in.

Bestel direct een laadpaal in Vlaardingen

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om verder in zee te gaan met Recharged, dan zijn we daar heel blij mee en kijken uit naar de installatie van jouw laadpaal op locatie in Vlaardingen. De beste manier om nu verder te gaan is door contact met ons op te nemen. Dit kan door het gebruik van het contactformulier of door even te bellen. 

Eén van onze medewerkers zal je vervolgens te woord staan en je eventuele vragen snel beantwoorden. Een offerte komt vervolgens jouw kant op en na akkoord van de offerte zullen we een afspraak maken om de laadpaal te installeren in Vlaardingen. Je zult tevreden zijn over het resultaat.

Ook heb je de mogelijkheid om direct een EV-charger te bestellen via onze webshop. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven of je wel of geen installatiehulp nodig hebt – handig! 

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Vlaardingen bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik heb advies nodig
Ik weet wat ik wil

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing in Vlaardingen die bij jou past? Wij staan voor jou klaar en denken graag mee. 

  • ✅ Vrijblijvend advies door onze laadspecialisten
  • ✅ Eenvoudig en snel een offerte aanvragen
  • ✅ Ondersteuning / advies van A tot en met Z

Ik wil een offerteaanvraag indienen »

Laadpaal installeren in Vlaardingen | EV-charger installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan