Laadpaal
installatie
Utrecht

Wij installeren laadpalen in Utrecht. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Utrecht

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Utrecht tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Utrecht

Het aantal elektrische auto’s op de Nederlandse wegen neemt alsmaar toe. Overweeg ook jij om over te stappen op deze duurzamere vorm van autorijden? Wanneer je de voordelen en nadelen tegen elkaar afweegt, kom je al gauw tot de conclusie dat die eerstgenoemde behoorlijk in de meerderheid zijn. 

Toch blijft er een punt bestaan waardoor je aan het twijfelen kunt gaan slaan: de groeiende wachttijden bij publieke laadpalen. Ken je personen die al elektrisch rijden? Dan zullen ze dit ongetwijfeld beamen. Gelukkig bestaat daar een oplossing voor: het installeren van je eigen laadpaal in Utrecht.

Inhoudsopgave

Laadpaal in Utrecht laten installeren door Recharged

Recharged is erkend leverancier van laadoplossingen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een wallbox, oftewel een subtiele laadoplossing die je in de muur van je woning, schuur of garage laat plaatsen. Op de website zie je uit welke modellen je de keuze hebt. 

Welke oplaadpaal jij het beste kunt laten installeren in Utrecht, is afhankelijk van jouw specifieke situatie. Onze adviseurs voorzien je graag van hun adviezen. Behalve voor het kopen van een laadpaal in Utrecht ben je bij ons ook op de juiste plek voor de installatie en het onderhoud ervan.

Particuliere laadpaal installatie in Utrecht

Laadpaal installatie Utrecht
Wij installeren laadpalen bij jou in Utrecht

De provincie Utrecht stimuleert het gebruik van elektrisch vervoer en investeert dan ook in openbare laadpalen. Toch groeit het aantal publieke laadpunten niet zo snel als het aantal elektrische auto’s. Op deze plekken wordt het dan ook steeds drukker. Dit maakt een eigen laadpaal thuis in Utrecht een zeer aantrekkelijke keus.

Wil jij over je eigen laadstation beschikken en er elke dag verzekerd van zijn dat de batterij voldoende geladen is voor de afstanden die je moet afleggen? Dan is het installeren van een privé laadpaal in Utrecht een slimme oplossing.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Utrecht

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers is het kopen van een laadpaal in Utrecht een verstandige investering. Niet alleen maak je daar zelf gebruik van, ook je werknemers, klanten en andere bezoekers plukken daar de vruchten van. 

Door het leveren van deze zakelijke laadfaciliteit geef je je bedrijfsimago dus ook een flinke boost. Overigens hoef je er niet voor te vrezen dat je voor ieders laadposten opdraait: elke elektrische rijder gebruikt namelijk gewoon zijn eigen pasje.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Utrecht nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Uitleg over het kopen van een EV-charger in Utrecht

Als je woont of werkt in Utrecht en een eigen laadpaal nodig hebt, dan wil je vanzelfsprekend voor het meest geschikte merk kiezen. Onze klanten – waar wij laadpalen installeren – en wij zijn erg te spreken over het innovatieve laadpaal merk genaamd Wallbox. 

Wallbox biedt zowel particuliere als zakelijke laadoplossingen aan. Deze laadoplossingen van Wallbox kunnen wij bij jou op locatie in Utrecht plaatsen – handig!

EV-chargers van Wallbox

Of je nu een particulier of een ondernemer bent, bij Recharged vind je altijd de meest passende laadoplossing voor jouw situatie. In ons assortiment vind je uitsluitend subtiele laadoplossingen voor aan de muur: wallboxen

De modellen die wij bieden, zijn stuk voor stuk afkomstig van een bedrijf dat ook zelf Wallbox heet. Net als wij staat deze voor verduurzaming van de planeet. Een oplaadpaal van dit merk installeren in Utrecht betekent kiezen voor een gebruikersvriendelijke oplossing die voorzien is van de laatste technologische snufjes.

Service en onderhoud van een oplaadpaal in Utrecht

Laat je een privé laadpaal in Utrecht installeren, dan wil je daar natuurlijk niet alleen nu, maar ook op de lange termijn profijt van hebben. Bij Recharged vind je enkel laadoplossingen van de hoogste kwaliteit. 

Wat je zelf kunt doen om de duurzaamheid te bevorderen, is behalve het correct gebruiken van het apparaat ook periodiek onderhoud laten uitvoeren. Indien gewenst sluit je bij Recharged direct bij de aanschaf van je laadpaal ook een service- en onderhoudscontract af.

Snelle actie bij storingen

Beschik je over een service- en onderhoudscontract? In het geval dat zich een storing voordoet, krijg je toegang tot de priority helpdesk. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven. 

De geavanceerde technologieën waarmee laadoplossingen vandaag de dag zijn uitgerust, maken het vaak mogelijk om een probleem op afstand al te verhelpen. Lukt dat niet? Dan sturen we zo snel mogelijk een ervaren monteur naar je toe.

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Utrecht

Voor het kopen van een laadpaal in Utrecht, maar ook voor het installeren, onderhouden en repareren daarvan, ben je bij Recharged aan het juiste adres. Op deze pagina proberen we je van zo veel mogelijk informatie over het installeren van een laadpaal in Utrecht te voorzien. Heb je nog vragen? Wellicht vind je de antwoorden daarop hieronder.

Recharged is erkend installateur van laadpalen en in de gehele provincie Utrecht actief. We houden ons op dagelijkse basis bezig met het installeren van oplaadpalen bij particulieren en bedrijven. Onze monteurs zorgen voor een nette en veilige aansluiting. Bij ons hoef je overigens nooit lang te wachten. Binnen enkele weken is de plaatsing van jouw laadoplossing een feit.

Het plaatsen van een laadpaal mag eenieder in principe zelf uitvoeren. Toch kun je er beter voor kiezen om dit aan een professionele installateur over te laten. Zo ben je er zeker van dat de installatie correct verloopt en een veilig resultaat oplevert. Onze monteurs hebben hiertoe uitvoerige trainingen gevolgd en beschikken over de bijbehorende certificeringen en kwalificaties.

Wil jij een privé laadpaal installeren in Utrecht? Wanneer je dat op eigen terrein wenst te doen, heb je geen vergunning of zelfs maar toestemming van de gemeente nodig. Je wallbox wordt namelijk aan de muur van jouw woning, garage of schuur bevestigd. Houd er wel rekening mee dat het in de meeste gemeenten niet is toegestaan om een laadkabel van je woning naar jouw langs de openbare weg geparkeerde auto te trekken. Doe in dat geval dus altijd navraag.

Recharged is een bedrijf dat niet zomaar laadpalen installeert, maar dit vanuit een duidelijke overtuiging doet: verduurzaming van de toekomst. Samen de wereld groener maken, dat is wat Recharged met zijn klanten wil bereiken. Behalve een passie voor verduurzaming hebben we bovendien een passie voor klantenservice. Wij gaan alleen voor perfect afgeleverd werk.

Nee, het is niet mogelijk om door ons een laadpaal aan een openbare weg in Utrecht te laten plaatsen. Je moet daarvoor een aanvraag indienen bij de gemeente waarin je woonachtig bent. Denk bijvoorbeeld aan de gemeente Utrecht.

Bestel direct een laadpaal in Utrecht

Wil jij in Utrecht een laadpaal laten installeren? Bij Recharged heb je de keuze uit een ruime hoeveelheid wallboxen. Onze Keuzehulp kan je helpen met het bepalen welke het meest geschikt is voor jouw situatie. 

Wil je weten wat het kopen en installeren van een laadpaal in Utrecht kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dit doe je moeiteloos online. Recharged reageert zo snel mogelijk.

Ook kun je direct een laadpaal in onze webshop bestellen. Jouw bestelde laadoplossing bezorgen wij dan zo snel mogelijk bij jou in Utrecht. Het bestelproces in onze webshop is snel, eenvoudig en veilig.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Utrecht bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Of je nu aan het oriënteren bent of al precies weet welke laadpaal je in Utrecht nodig hebt: Recharged is dé professionele laadpaal installateur die voor jou klaar staat. Onze laadspecialisten ondersteunen jou daar waar nodig is tijdens het aankoopproces. Daardoor kun je ervan op aan dat je binnenkort thuis van de beste laadoplossing kunt genieten.

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing die bij jou thuis of op kantoor in Utrecht past? Gebruik onze handige laadpalen keuzehulp.

Laadstation thuis laten plaatsen
Keuzehulp »

Ik maak gebruik van jullie gratis keuzehulp.

1 of 1

Als je weet welke zakelijke of particuliere laadpaal je in Utrecht nodig hebt, dan kun je deze direct in onze webshop bestellen. Met of zonder onze installatiehulp. Handig!

Webshop »

Ik wil een laadpaal in jullie webshop bestellen.

1 of 1

Laadpaal installeren in Utrecht | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan