Laadpaal
installatie
Ridderkerk

Wij installeren laadpalen in Ridderkerk. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Ridderkerk

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Ridderkerk tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Ridderkerk

Elektrisch rijden gaat hand in hand met verschillende voordelen: de haast geruisloze elektromotor, minder uitstoot en lagere kosten. Elektrisch rijden is de toekomst, wat ook wel duidelijk wordt uit de plannen van de overheid. 

In het Klimaatakkoord staat duidelijk geformuleerd dat elektrisch rijden gestimuleerd wordt. Bovendien stelt de overheid dat alle auto’s vanaf 2030 emissievrij moeten zijn. Door nu over te stappen op een elektrische wagen, maak je de switch op tijd en profiteer je vanaf nu van het goedkoop laden.

Eén punt dat door elektrische rijders als verre van ideaal wordt gezien, is de alsmaar oplopende drukte bij het laden aan publieke laadpalen. Gelukkig hoeft dat je niet in de weg te staan om toch voor een elektrische auto te kiezen. Door op je eigen terrein in Ridderkerk een laadpaal te installeren, laad je wanneer en hoe lang je maar wilt.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Ridderkerk door Recharged

Wil jij je eigen laadpaal kopen in Ridderkerk? Recharged is verkoper én installateur van laadoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Het streven is daarbij om iedere elektrische rijder van een laadpaal te voorzien die geheel op de wensen en behoeften aansluit. 

Niet alleen voor het installeren van een laadpaal in Ridderkerk ben je bij Recharged aan het juiste adres; advisering en onderhoud behoren eveneens tot het dienstenpakket.

Particuliere laadpaal installatie in Ridderkerk

Laadpaal kopen en installeren Ridderkerk
Recharged installeert laadpalen bij jou in Ridderkerk

Wil jij een oplaadpaal installeren in Ridderkerk bij je eigen woning? Inmiddels gingen al vele particulieren je voor. Voor hen behoort het wachten op andere elektrische rijders bij publieke laadpunten daarmee tot het verleden. 

Met een eigen laadpaal blijf je net zo flexibel als toen je nog in een benzine- of dieselauto reed. Bovendien betaal je thuis minder voor het elektrisch laden dan bij een publiek punt.

En beschik je thuis ook over zonnepanelen? Dan wordt het installeren van een laadpaal in Ridderkerk een wel heel duurzame stap. Je kiest in dat geval voor een slimme laadpaal, die zelf in staat is om te checken of er zonnestroom beschikbaar is.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Ridderkerk

Ook voor ondernemers is het kopen van een laadpaal in Ridderkerk een interessante optie. In dit geval bedien je met een laadpaal niet alleen jezelf (indien je een elektrische rijder bent), maar ook je werknemers, klanten en andere bezoekers. 

De mogelijkheid tot elektrisch laden op jouw terrein -ook al heeft men daar zijn eigen laadpas voor nodig- wordt als meerwaarde voor jouw onderneming gezien. Bovendien straal je hiermee ook duurzaamheid uit: een factor die anno nu in grote mate bijdraagt aan

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Ridderkerk nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Uitleg over het kopen van een EV-charger in Ridderkerk

Als je een laadoplossing in Ridderkerk nodig hebt, dan wil je natuurlijk voor het meest geschikte laadpaal type kiezen. Onze klanten en wij hebben erg goede ervaringen met het merk Wallbox. Hieronder lichten wij in het kort toe wat dit laadpaalmerk jou te bieden heeft.

Wallbox EV-chargers

Wallbox is een bedrijf dat oplaadtechnologieën voor elektrische voertuigen ontwerpt, produceert en wereldwijd levert. Dat Recharged uitsluitend producten van dit merk voert, is geen toeval. Wallbox staat voor geavanceerde technologieën, aantrekkelijke designs en ultieme gebruiksvriendelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan de Wallbox Copper Business SB en de Wallbox Commander 2S.

Zelfs wanneer je nog nooit eerder een laadpaal hebt bediend, levert het gebruik van een Wallbox (een laadoplossing in de muur) geen uitdagingen op. Het doel van Wallbox? Het opladen van een elektrische auto net zo gemakkelijk maken als het opladen van een smartphone.

Service en onderhoud van een oplaadpunt in Ridderkerk

Wie een laadpaal laat installeren in Ridderkerk, kiest vaak het liefst voor een partij die niet alleen de installatie, maar ook het onderhoud voor zijn rekening kan nemen. 

Daarom kun je bij het installeren van je oplaadpaal in Ridderkerk bij Recharged meteen kiezen voor een service- en onderhoudscontract. Zo heb je alle diensten onder één dak, wel zo gemakkelijk!

Snelle actie bij storingen door Recharged

Een service- en onderhoudscontract bij Recharged omvat niet alleen de periodieke controles, maar ook vlotte hulp in het geval van storingen. Als vaste klant met een onderhoudscontract verkrijg je bij ons in dat geval altijd voorrang. 

In het geval van storing neem je direct telefonisch contact met ons op. Vaak is het mogelijk om een storing op afstand te verhelpen. Zo niet, dan komt een ervaren monteur naar jouw locatie om het probleem te verhelpen.

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Ridderkerk

Recharged is een jong, bevlogen bedrijf dat actief streeft naar een duurzamere toekomst. Wil je een laadpaal laten installeren in Ridderkerk? Voor de plaatsing, maar ook advisering en onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je meer weten? Bekijk dan de hieronder staande veelgestelde vragen.

Recharged is leverancier en installateur van laadoplossingen voor particulieren en bedrijven. Het installeren van een laadpaal in Ridderkerk is iets wat een groot deel van ons dienstenpakket uitmaakt. Overigens zijn we ook actief in andere steden. Recharged staat voor een klantgerichte benadering en laadoplossingen op maat.

Besluit je bij ons een laadpaal te kopen in Ridderkerk en deze door onze installateurs te laten plaatsen? Dan kun je er natuurlijk van uitgaan dat dit op een veilige, professionele manier gebeurt. Alle installateurs beschikken over de benodigde opleiding en ervaring om deze klus correct en veilig uit te voeren.

Voor een privélaadpaal heb je een eigen stuk grond nodig. Gaat het om een Wallbox, dan wordt deze in de muur van je woning, schuur of garage geïnstalleerd. Is dit voor jou mogelijk, dan kun je in Ridderkerk zonder problemen een laadpaal laten installeren. Woon je ergens waar je aangewezen bent op gemeenschappelijke ruimte? Dan wend je je tot de beheerder, vaak de VvE.

Onze klanten, zowel particulieren als bedrijven, geven aan om verschillende redenen voor ons te hebben gekozen: concurrerende prijzen, keuzemogelijkheden, deskundigheid en een klantgerichte aanpak. Bovendien hebben wij een duidelijke missie: autorijden zo duurzaam mogelijk maken.

Nee, wij kunnen geen laadpaal aan de openbare weg in Ridderkerk plaatsen. Voor een openbare laadpaal moet je een aanvraag indienen bij Gemeente Ridderkerk.

Bestel direct een laadpaal in Ridderkerk

Een oplaadpaal installeren in Ridderkerk? Wij doen je graag een offerte inkomen die je tot in detail inzicht geeft in de kosten die daaraan zijn verbonden. Een offerte vraag je online bij ons aan en kost slechts enkele minuten van je tijd. Recharged komt zo snel mogelijk op je aanvraag terug.

Daarnaast kun je direct een laadpaal in onze webshop bestellen. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven of je wel of geen installatiehulp bij jou op locatie in Ridderkerk nodig hebt. Handig!

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Ridderkerk bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Laadpaal installeren in Ridderkerk | EV-charger installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan