Laadpaal installatie
Pijnacker-Nootdorp

Wij installeren laadpalen in Pijnacker-Nootdorp. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Pijnacker-Nootdorp

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Pijnacker-Nootdorp tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Pijnacker-Nootdorp

Elektrisch rijden is de toekomst. Dat de wereld toe is aan verduurzaming, wordt anno nu op allerlei wijzen duidelijk. Jij kunt daar als particulier of professional je steentje aan bijdragen. Door elektrisch te rijden, verklein je je ecologische voetafdruk op aarde aanzienlijk.

Maar niet alleen voor het milieu levert elektrisch rijden voordelen op. Ook jijzelf plukt er de vruchten van. Elektriciteit kost namelijk een stuk minder dan brandstof. Houdt het idee van moeten wachten op een plekje bij een laadpaal je tegen om de stap te nemen? Kies er dan voor om een laadpaal te laten installeren in Pijnacker-Nootdorp.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Pijnacker-Nootdorp door Recharged

Bij Recharged vinden zowel particulieren als bedrijven diverse soorten laadoplossingen. Ze maken gebruik van de diensten van het bedrijf om groener te kunnen rijden, maar niet de flexibiliteit kwijt te raken die ze met hun brandstofauto hadden.

De vele optie en scherpe prijzen maken de diensten van Recharged toegankelijk voor een breed publiek. Een laadpaal installeren in Pijnacker-Nootdorp wordt zo voor vrijwel iedereen een mogelijkheid. Niet alleen voor het kopen van een laadpaal in Pijnacker-Nootdorp, maar ook voor service en onderhoud is Recharged de aangewezen partij.

Particuliere laadpaal installatie in Pijnacker-Nootdorp

Laadpaal kopen en installeren Pijnacker-Nootdorp
Recharged installeert laadpalen bij jou in Pijnacker-Nootdorp

Overweeg je een elektrische auto aan te schaffen of heb je de overstap van een brandstofauto zojuist gemaakt?

Dan is de kans groot dat een eigen laadpaal voor jou de volgende stap is. Het aantal laadpalen in ons land stijgt namelijk wel, maar lang niet zo snel als de snelheid waarmee het aantal elektrische auto’s toeneemt.

Door een particuliere laadpaal te installeren in Pijnacker-Nootdorp kun je je wagen opladen wanneer je maar wilt. Wachten tot een publieke laadpaal vrijkomt, behoort daarmee tot het verleden. In plaats daarvan behoud je de vrijheid en flexibiliteit die je daarvoor ook had.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Pijnacker-Nootdorp

Een oplaadpaal installeren in Pijnacker-Nootdorp is een dienst die Recharged niet alleen aan particulieren, maar ook aan bedrijfsmatige partijen aanbiedt. Het besluit tot het plaatsen ervan neem je als ondernemer niet alleen voor jezelf, maar ook voor je bedrijf.

Behalve jij kunnen namelijk ook je werknemers en klanten gebruikmaken van de oplaadpaal. En alhoewel ze hiervoor zelf met hun laadpas betalen, waarderen ze deze faciliteit die jij als ondernemer aanbiedt zeer zeker.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Pijnacker-Nootdorp nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Uitleg over het kopen van een EV-charger in Pijnacker-Nootdorp

Of je nu woont of werkt in Pijnacker-Nootdorp, wij komen graag bij jou langs op locatie om één of meerdere laadpalen te installeren. Ook voorzien onze laadspecialisten jou van advies wanneer je niet goed weet welke laadoplossing op jouw situatie aansluit.

Het kopen van een laadpaal in Pijnacker-Nootdorp bij Recharged verloopt daarnaast erg efficiënt. Je kunt naast het aanvragen van een offerte namelijk ook direct een EV-charger in onze webshop bestellen. Daarin verkopen wij enkel hoogwaardige laadoplossingen, zoals van het merk Wallbox.

EV-chargers van Wallbox

Wanneer je in een laadpaal investeert, wil je er zeker van kunnen zijn dat deze optimale prestaties levert en duurzaam is. Daarom werkt Recharged enkel met oplaadpalen van het merk Wallbox. Het merk onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid en hightech toepassingen.

Het installeren van een laadpaal in Pijnacker-Nootdorp betekent met een product van deze producent een laadoplossing in de muur: een Wallbox dus, net als de naam van het bedrijf zelf. Deze laadpalen zijn subtiele oplossingen die minimale ruimte in beslag nemen.

In onze laadpalen webshop verkopen wij onder meer de Wallbox Pulsar Plus, de Wallbox Commander 2S en de Wallbox Quaser laadoplossing.

Service en onderhoud van een oplaadpunt in Pijnacker-Nootdorp

Wil je, ongeacht of je een particuliere klant of een bedrijfsmatige partij bent, een laadpaal installeren in Pijnacker-Nootdorp? De slimme, innovatieve oplaadsystemen van Wallbox worden door de vakkundige installateurs van Recharged nauwkeurig gemonteerd.

De installaties zijn duurzaam en onderhoudsarm. Meer dan een jaarlijkse controle is daardoor niet nodig. Ook daarvoor kun je bij Recharged terecht. Tegelijkertijd met het kopen van een laadpaal in Pijnacker-Nootdorp kun je ook een service- en onderhoudscontract afsluiten.

Snelle actie bij storingen door Recharged

Wanneer je grotendeels afhankelijk bent van een laadinstallatie en deze onverhoopt een storing verhoopt, wil je graag dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. De specialisten van Recharged bieden een snelle bereikbaarheid bij storingen. Het servicecontract geeft je de mogelijkheid van online hulp op afstand, maar ook bezoek op locatie om het probleem te verhelpen. Zo ondervind je minimale last van eventuele storingen.

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Pijnacker-Nootdorp

Recharged richt zich op het verduurzamen van de particuliere en de zakelijke markt en doet dit middels het leveren en installeren van hoogwaardige laadpalen op locatie. Heb je vragen over het installeren van een oplaadpaal in Pijnacker-Nootdorp of wil je meer weten over de werkwijze van Recharged? Mogelijk nemen de antwoorden op de hieronder staande veelgestelde vragen je vraagtekens weg.

Recharged is dé partij wanneer het gaat om het installeren van een oplaadpaal op locatie in Pijnacker-Hoofddorp. Daartoe doorlopen we altijd een helder stappenplan. Je vraagt online een offerte aan en stelt alle vragen die je omtrent een eventuele installatie hebt. Vervolgens ontvang je een heldere offerte en gaan wij over tot de levering en installatie wanneer je hiermee akkoord bent. Onze monteurs zorgen voor een professionele en veilige installatie.

Certificeringen zijn een bewijs van veilig en bekwaam werken. De installateurs van Recharged beschikken over alle vereiste kwalificaties die binnen de installatiebranche relevant zijn om laadpalen te mogen plaatsen, onderhouden en repareren. Daarnaast kun je bij Recharged altijd rekenen op persoonlijk advies, geheel afgestemd op jouw situatie.

Voor het besluit om een laadpaal te installeren in Pijnacker-Nootdorp heb je geen toestemming van de gemeente of omwonenden nodig. Een voorwaarde daarbij is wel dat de installatie op jouw eigen terrein plaatsvindt. Indien je niet over eigen terrein beschikt, is toestemming van de gemeente noodzakelijk en is er per definitie sprake van een publieke laadpaal.

Recharged is niet zomaar een installatiebedrijf, maar een bedrijf met een duidelijke visie voor ogen: samen met klanten verduurzamen en werken aan een groenere toekomst. Iedere klant kan rekenen op een persoonlijke benadering. Zo weet je altijd zeker dat je voor een laadpaal kiest die het beste bij jouw situatie past. Dat betekent geen concessies hoeven te doen, maar ook nooit meer betalen dan strikt gezien noodzakelijk is.

Nee, wij kunnen geen laadpaal aan een openbare weg in Pijnacker-Nootdorp installeren. Je moet daarvoor een aanvraag indienen bij Gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Bestel direct een laadpaal in Pijnacker-Nootdorp

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een laadpaal installeren in Pijnacker-Nootdorp? Recharged staat voor een laagdrempelige benadering. Dat betekent dat je als bedrijf of particulier altijd kosteloos en geheel vrijblijvend een offerte kunt aanvragen. Heb je nog vragen over het kopen van een laadpaal in Pijnacker-Nootdorp en/of de installatie ervan? De professionals van Recharged staan je graag te woord.

Daarnaast kun je direct een laadpaal in onze webshop bestellen. Je kunt dan aangeven of je wel of geen installatiehulp nodig hebt. Dat is makkelijk!

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Pijnacker-Nootdorp bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik heb advies nodig
Ik weet wat ik wil

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing in Pijnacker-Nootdorp die bij jou past? Wij staan voor jou klaar en denken graag mee. 

  • ✅ Vrijblijvend advies door onze laadspecialisten
  • ✅ Eenvoudig en snel een offerte aanvragen
  • ✅ Ondersteuning / advies van A tot en met Z

Ik wil een offerteaanvraag indienen »

Laadpaal installeren in Pijnacker-Nootdorp | EV-charger installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan