Laadpaal
installatie
Noord-Holland

Wij installeren laadpalen in Noord-Holland. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Noord-Holland

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Noord-Holland tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Noord-Holland

Dat elektrisch rijden de toekomst is, mag allang geen nieuws meer heten. De overheid is zelfs van mening dat alle nieuwe auto’s vanaf 2030 emissievrij moeten zijn. 

Wil jij nu al je steentje bijdragen aan verduurzaming? Dan kies je voor een elektrische auto. Sta je op het punt een elektrische wagen aan te schaffen, of heb je er sinds kort een in je bezit? Dan profiteer je van verschillende voordelen, waaronder lagere kosten. 

Elektriciteit kost immers minder dan benzine of diesel. Je maakt het helemaal aangenaam voor jezelf wanneer je ook nog eens een eigen laadpaal laat installeren in Noord-Holland.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Noord-Holland door Recharged

Recharged is een professionele leverancier en installateur van laadoplossingen. We bieden diverse soorten laadoplossingen aan zowel particulieren als bedrijven. Onze laadoplossingen betreffen stuk voor stuk een Wallbox: een contact aan de muur dat nauwelijks ruimte inneemt. 

Kiezen voor het laten installeren van een dergelijke oplaadpaal in Noord-Holland betekent de flexibiliteit behouden die je met een brandstofauto ook had. Laden doe je dan immers op ieder gewenst moment. Recharged is dé partij voor de aanschaf en installatie, maar ook voor het onderhoud van je laadpaal.

Particuliere oplaadpaal installatie in Noord-Holland

Laadpaal installateur Noord-Holland
Recharged installeert laadpalen bij jou in Noord-Holland

Heb je onlangs de overstap naar een elektrische auto gemaakt, of sta je op het punt om dit te doen? Dan is het installeren van een laadpaal in Noord-Holland een logische vervolgstap. 

In ons land zijn er behoorlijk wat publieke laadpalen te vinden. En alhoewel dit aantal gestaag blijft toenemen, doet dit het niet met hetzelfde tempo waarmee het aantal elektrische auto’s in ons land groeit. Dat betekent dus steeds langere wachttijden bij een publieke laadpaal. 

Laat je jouw particuliere oplaadpaal in Noord-Holland installeren? Dan laad je voortaan meteen wanneer dat nodig is.

Zakelijke laadpaal installatie in Noord-Holland

Zoals we al even benoemden, bieden we onze diensten niet alleen aan particulieren, maar ook aan bedrijven aan. Het kopen van een laadpaal in Noord-Holland is iets wat je als ondernemer om uiteenlopende redenen doet. 

Niet alleen levert het jou en je medewerkers het nodige comfort op, ook klanten en andere bezoekers kunnen van de laadpaal gebruikmaken. Met het feit dat jij dit mogelijk maakt, geef je een extra mooi visitekaartje af.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Noord-Holland nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Uitleg over het kopen van een EV-charger in Noord-Holland

Als je in Noord-Holland woont en een eigen laadpaal wilt kopen, dan wil je natuurlijk voor het meest geschikte laadtype kiezen. Wij zijn een gecertificeerde installateur van het merk Wallbox, waar onze klanten en wij erg over te spreken zijn.

Hieronder vertellen wij jou meer over het innovatieve laadpaal merk Wallbox.

Wallbox laadpalen

Alhoewel laadoplossingen in verschillende soorten en prijscategorieën bestaan, blijft deze aanschaf natuurlijk een investering. Je wilt er dan ook zeker van kunnen zijn dat deze lang meegaat. 

Om duurzaamheid te garanderen, werkt Recharged uitsluitend met het merk Wallbox. Dit merk staat bekend om zijn hoge gebruiksvriendelijkheid. Bovendien is het installeren van een dergelijke oplaadpaal in Noord-Holland een zeer subtiele oplossing. Met zijn bevestiging in de muur neemt de wallbox een minimale hoeveelheid ruimte in.

Service en onderhoud van een EV-charger in Noord-Holland

Wil je een laadpaal kopen in Noord-Holland en deze door een vakkundige partij laten installeren? Dan ben je bij Recharged aan het juiste adres. Omdat we weten hoe prettig het is om niet alleen nu, maar ook in de toekomst te kunnen vertrouwen op één deskundig aanspreekpunt, bieden wij ook service- en onderhoudsdiensten aan onze klanten aan. 

Laat je een laadpaal installeren in Noord-Holland? Met een service- en onderhoudscontract bij Recharged laat je ook de periodieke onderhoudscontrole door professionals in het vakgebied uitvoeren. Bovendien staan onze monteurs in het geval van een technisch probleem direct voor je klaar.

Snelle actie bij storingen

Wanneer er sprake is van een storing, kun je niet gebruikmaken van je laadpaal. Dat is erg vervelend. Hieraan kunnen meerdere oorzaken ten grondslag liggen. Vaak lijken deze ingewikkelder dan ze daadwerkelijk zijn. 

Heb je een service- en onderhoudscontract afgesloten? Dan krijg je voorrang bij onze klantenservice, die het probleem in diverse gevallen al op afstand weet te verhelpen. Is een monteur op locatie nodig? Dan sturen we die zo snel mogelijk naar je toe.

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Noord-Holland

De missie van Recharged? Het verduurzamen van de particuliere én de zakelijke markt. Dit doen we door het leveren en het installeren van een oplaadpaal in Noord-Holland bij jou op locatie. Heb je vragen over onze werkwijze of ons bedrijf in het algemeen? Wellicht vind je het antwoord op jouw vraag tussen de hieronder staande veelgestelde vragen.

Jazeker. Recharged is specialist in het installeren van een laadpaal in Noord-Holland. Een eerste stap is het online aanvragen van een offerte. Heb je daarbij nog vragen over een eventuele installatie? Dan beantwoorden we die graag. Ben je akkoord met de offerte die je van ons ontvangt? Dan gaan we over tot het installeren van de laadpaal in Noord-Holland. Onze ervaren monteurs zorgen voor een veilige en professionele installatie.

Onze monteurs weten van de hoed en de rand wanneer het gaat over het veilig en vakkundig installeren van een oplaadpaal in Noord-Holland. Zij hebben hiertoe de benodigde trainingen gevolgd en beschikken zodoende over alle kwalificaties die binnen deze branche noodzakelijk zijn. Voor het plaatsen van een laadpaal in een privé elektriciteitsinstallatie draaien ze hun hand dan ook niet om.

Wil je in Noord-Holland een laadpaal kopen en deze op jouw eigen terrein installeren? Daar heb je geen toestemming, noch specifiek papierwerk voor nodig. Althans, wanneer de installatie plaatsvindt op een plek die alleen aan jou toebehoort. Is dat niet het geval? Wend je dan tot je gemeente of beheerder. Installaties die op publieke grond worden gerealiseerd, betreffen per definitie publieke laadpalen.

Laat jij een laadpaal in Noord-Holland installeren? Bij Recharged laat je dat over aan een bedrijf met een duidelijke missie: verduurzaming en een groenere toekomst. Voorafgaand aan het installeren van een oplaadpaal in Noord-Holland staat Recharged je graag bij in alle vragen die je hierover mogelijk hebt. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat iedere klant de oplossing verkrijgt die het beste bij zijn of haar situatie past.

Nee, wij installeren geen laadpalen aan een openbare weg in Noord-Holland. Je dient daarvoor contact op te nemen met de gemeente waarin je woont. Zij zullen jouw aanvraag voor een openbare laadpaal beoordelen.

Bestel direct een laadpaal in Noord-Holland

Wil je weten welke kosten er zijn verbonden aan het installeren van een laadpaal in Noord-Holland? Bij Recharged vraag je geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Met de Keuzehulp op onze website kun je overigens eerst bepalen welke laadpaal het beste bij jou past. 

De prijs van een eventuele bestelling is altijd inclusief btw en montage op locatie. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op, Recharged staat graag voor je klaar.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Noord-Holland bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Of je nu aan het oriënteren bent of al precies weet welke laadpaal je thuis nodig hebt: Recharged is dé professionele laadpaal installateur van Noord-Holland die voor jou klaar staat. Onze laadspecialisten ondersteunen jou daar waar nodig is tijdens het aankoopproces. Daardoor kun je ervan op aan dat je binnenkort thuis van de beste laadoplossing kunt genieten.

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing die bij jou thuis in Noord-Holland past? Gebruik onze handige laadpalen keuzehulp.

Laadstation thuis laten plaatsen
Keuzehulp »

Ik maak gebruik van jullie gratis keuzehulp.

1 of 1

Als je weet welke laadpaal je thuis in Noord-Holland nodig hebt, dan kun je deze direct in onze webshop bestellen. Met of zonder installatiehulp. Handig!

Webshop »

Ik wil een laadpaal in jullie webshop bestellen.

1 of 1

Laadpaal installeren in Noord-Holland | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan