Laadpaal
installatie
Krimpenerwaard

Wij installeren laadpalen in Krimpenerwaard. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Krimpenerwaard

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Krimpenerwaard tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Krimpenerwaard

Elektrisch rijden wint alsmaar aan populariteit. Een elektrische auto is weliswaar duurder in aanschaf, maar aanzienlijk goedkoper in onderhoud én gebruik. Aan elektriciteit hangt namelijk een veel aantrekkelijker prijskaartje dan aan brandstof. Er worden steeds meer elektrische modellen geproduceerd, waardoor ook de keuzemogelijkheid op de Nederlandse markt toeneemt.

Tegelijkertijd ontstaat daarbij een knelpunt: het wordt steeds lastiger om een onbezet laadpunt te vinden. Door een eigen laadpaal te installeren in Krimpenerwaard, zorg je ervoor dat je de flexibiliteit die je met een brandstofauto ook had niet hoeft op te geven.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Krimpenerwaard door Recharged

Recharged is leverancier van A-kwaliteit oplaadpalen en erkend installateur daarvan. Zowel bedrijven als particulieren kunnen rekenen op de vakmanschap en kennis van Recharged. Bovendien wordt klanttevredenheid hoog in het vaandel gedragen.

Het resultaat: voor iedere klant een laadoplossing passend bij zijn of haar situatie. Bovendien is Recharged niet zomaar een installateur, maar een installateur met een duidelijke missie: een bijdrage leveren aan de duurzame mobiliteit in Nederland.

Particuliere laadpaal installatie in Pijnacker-Krimpenerwaard

Laadpaal kopen en installeren Krimpenerwaard
Recharged installeert laadpalen bij jou in Krimpenerwaard

Wil jij een laadpaal installeren in Krimpenerwaard? Dat levert je op zowel de korte als de lange termijn een flink aantal voordelen op. Ten eerste heb je, zoals al even kort genoemd, geen last meer van de wachttijden waarvan bij publieke laadpalen wel sprake is. Vanaf nu laad jij je elektrische auto op wanneer jij wilt en ben je niet afhankelijk van wanneer anderen hiertoe besluiten.

Een tweede belangrijk punt is het financiële voordeel dat het installeren van een oplaadpaal in Krimpenerwaard je in de toekomst oplevert. Van thuis opladen is namelijk bekend dat het een stuk voordeliger is dan opladen aan een publieke laadpaal. Alhoewel de stijgende energieprijzen dit verschil even teniet leken te doen, stellen experts dat ook de prijs aan de publieke laadpalen zal meestijgen.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Krimpenerwaard

Voor zakelijke klanten is een laadpaal installeren in Krimpenerwaard al even interessant. Je bedient er immers niet jezelf, maar ook collega’s en klanten mee. Jij als ondernemer betaalt de installatie, maar draait niet op voor de kosten van ieders oplaadbeurt.

Daarvoor heeft iedere gebruiker namelijk zijn eigen laadpas. Met het kopen van een laadpaal in Krimpenerwaard zorg je dus voor een faciliteit die extra waarde toevoegt aan je bedrijf.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Krimpenerwaard nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Uitleg over het kopen van een EV-charger in Krimpenerwaard

Wij maken het kopen van een EV-charger in Krimpenerwaard is zeer eenvoudig. Je kunt bijvoorbeeld in onze webshop direct een oplaadpaal bestellen. Deze wordt netjes thuisbezorgd, of door één van onze monteurs bij jou op locatie geïnstalleerd.

Ben je woonachtig of kantoorhoudend in Krimpenerwaard en wil je voordelig en snel een laadpaal kopen? Bij ons kun je ervan op aan dat je enkel A-kwaliteit EV-chargers kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld aan het innovatieve merk Wallbox. Wij vertellen je graag meer over dit laadpaalmerk.

EV-chargers van Wallbox

Een laadpaal kopen in Krimpenerwaard doe je bij Recharged van het merk Wallbox. Dit jonge bedrijf, dat in 2015 werd opgericht, biedt persoonlijke laadoplossingen waarmee je behalve geld ook tijd bespaart. Wallbox opereert wereldwijd en geldt als een gevestigde naam binnen de installatiebranche. De laders zijn functioneel en esthetisch en de MyWallbox app geeft gebruikers gedetailleerd inzicht in laadactiviteiten en -kosten.

Service en onderhoud van een oplaadpunt in Krimpenerwaard

Een kwalitatief hoogwaardige oplaadpaal installeren in Krimpenerwaard is één ding, een tweede is het onderhoud ervan. Vind jij het prettig om jouw apparaten en installaties door hetzelfde bedrijf te laten onderhouden als dat verantwoordelijk was voor de installatie?

Dat begrijpt Recharged maar al te goed. Daarom kun je tegelijkertijd met het laten installeren van je laadpaal in Krimpenerwaard een service- en onderhoudscontract afsluiten. Ook blijft Recharged je na de installatie graag van dienst bij al je vragen.

Snelle actie bij storingen door Recharged

Een service- en onderhoudscontract betekent periodieke onderhoudsbeurten aan je laadinstallatie, maar ook razendsnelle actie op onverhoopte storingen. Ondanks dat Recharged met A-kwaliteit laadinstallaties werkt, kan een storing nooit worden uitgesloten. In veel gevallen lukt het om deze online met afstand op hulp op te lossen. Is dat niet het geval? Dan zijn de gekwalificeerde monteurs zo snel mogelijk bij jou op locatie.

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Krimpenerwaard

Recharged is dé partner voor het installeren van een laadpaal in Krimpenerwaard. Met bovenstaande informatie trachten we je van zo gedetailleerd mogelijk inzicht in onze werkwijze te voorzien. Heb je toch nog vragen? Bekijk dan eens de antwoorden op de veelgestelde vragen hieronder.

Recharged is een professionele installateur en leverancier van laadoplossingen en bedient zowel particulieren als bedrijven. Op locatie een oplaadpaal installeren in Krimpenerwaard is dan ook zeker mogelijk. Sterker nog, Recharged geldt als specialist op dit gebied en zorgt ervoor dat je als klant van een laadoplossing wordt voorzien die het beste aansluit bij jouw situatie. Behalve het installeren van een laadpaal in Krimpenerwaard zijn ook installaties in andere steden mogelijk.

Recharged staat voor klantvriendelijkheid, professionaliteit en veiligheid. Het kan dan ook niet anders dan dat het bedrijf over alle kwalificaties en certificeringen beschikt om een laadpaal in Krimpenerwaard te installeren. De monteurs beschikken daarnaast over ruime ervaring binnen deze branche, waardoor je als klant kunt rekenen op een betrouwbare installatie.

Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van je specifieke situatie. Wanneer je een laadpaal wilt kopen in Krimpenerwaard en deze op eigen terrein laat installeren, hoef je hiervoor geen procedure te doorlopen. Een vergunning of toestemming is in dat geval namelijk niet nodig. Beschik je niet over eigen terrein, bijvoorbeeld omdat je in een appartementencomplex woont? In dat geval wend je je tot de beheerder. In de meeste gevallen is dat de Vereniging van Eigenaren.

Recharged is een jong, dynamisch bedrijf die alle (technische) ontwikkelingen op het gebied van laadoplossingen op de voet volgt. Dat betekent dat je in zee gaat met een partij die van de hoed en de rand weet. Bovendien draagt het team klanttevredenheid hoog in het vaandel. Maatwerk is dan ook het sleutelwoord.

Nee, wij kunnen helaas niet aan een openbare weg in Krimpenerwaard een laadpaal installeren. Je zult daarvoor een aanvraag moeten indienen bij Gemeente Krimpenerwaard.

Bestel direct een laadpaal in Krimpenerwaard

Wil je een laadpaal installeren in Krimpenerwaard en wil je weten welke kosten daaraan verbonden zijn? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. Dit doe je eenvoudig door het aanvraagformulier op de website in te vullen. Recharged streeft ernaar je aanvraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Ook kun je direct één of meerdere laadpalen via onze webshop bestellen en laten bezorgen in Krimpenerwaard. Je kunt tijdens het bestellen aangeven of je de laadpaal door ons wilt laten installeren of niet. Kies je voor onze installatiehulp? Dan nemen onze monteurs op korte termijn contact met jou op om een afspraak in te plannen.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Krimpenerwaard bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik heb advies nodig
Ik weet wat ik wil

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing in Krimpenerwaard die bij jou past? Wij staan voor jou klaar en denken graag mee. 

  • ✅ Vrijblijvend advies door onze laadspecialisten
  • ✅ Eenvoudig en snel een offerte aanvragen
  • ✅ Ondersteuning / advies van A tot en met Z

Ik wil een offerteaanvraag indienen »

Laadpaal installeren in Krimpenerwaard | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan