Laadpaal
installatie
Hoeksche Waard

Wij installeren laadpalen in Hoeksche Waard. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Hoeksche Waard

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Hoeksche Waard tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Hoeksche Waard

Overweeg je de aanschaf van een elektrische auto of rijd je deze sinds kort al? In dat laatste geval heb je ongetwijfeld al geprofiteerd van de haast geruisloze elektromotor en het feit dat je voor het ‘tanken’ een stuk minder hoeft te betalen.

Een minpunt? Het af en toe onvermijdelijke wachten bij een publieke oplaadpaal. Een middenklasse elektrische auto heeft een gemiddeld bereik van 310 kilometer. Daarna wordt het tijd om hem op te laden. Gezien de toename van het aantal elektrische auto’s in ons land ben je zelden nog de enige die een laadpaal nodig heeft.

Gelukkig kunnen wij jou helpen met het installeren van een laadpaal in Hoeksche Waard. Op deze pagina vertellen wij jou meer over onze installatiediensten.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Hoeksche Waard door Recharged

Het gevoel aan flexibiliteit te moeten inleveren is dan ook de vaakst gehoorde ‘klacht’ onder elektrische rijders. Dit probleem kun je oplossen door een eigen laadpaal te installeren in Hoeksche Waard. De installatie vindt dan plaats op jouw terrein. De Wallboxen die Recharged levert, worden aan de muur van je woning of garage, of binnenin je garage geplaatst.

Daarmee zijn jij, je huisgenoten en je bezoek de enigen die van deze laadoplossing gebruik kan maken. Je kunt de paal zodanig instellen, dat een laadpas niet nodig is. Bevindt deze zich dicht aan de openbare weg? Ook dan hoeft het kopen van een laadpaal in Hoeksche Waard geen probleem op te leveren. In dat geval kies je namelijk voor beveiliging middels een elektronische sleutel.

Particuliere laadpaal installatie in Hoeksche Waard

Laadpaal kopen en installeren Hoeksche Waard
Recharged installeert laadpalen bij jou in Hoeksche Waard

Een laadpaal installeren in Hoeksche Waard is een prima oplossing voor particulieren die op het gebied van flexibiliteit niet willen inleveren. Je laadt je elektrische auto immers op wanneer jij wilt. Kom je thuis, dan kun je je auto direct opladen zodat deze weer klaar is voor het volgende gebruik. Overigens is de capaciteit van je accu bepalend voor de tijd die een Wallbox nodig heeft om deze volledig op te laden.

Behalve flexibiliteit levert het installeren van een laadpaal in Hoeksche Waard je ook financieel voordeel op. Alhoewel dit even wat minder aantrekkelijk leek door de stijgende energieprijzen, is inmiddels duidelijk geworden dat ook de laadprijzen aan publieke palen mee zal stijgen. Daarmee is de energieprijs dus geen reden meer om toch niet te kiezen voor het installeren van een oplaadpaal in Hoeksche Waard.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Hoeksche Waard

Net zo aantrekkelijk als voor particulieren is het installeren van een laadpaal in Hoeksche Waard ook voor ondernemers. De investering in EV-oplaadpunten is namelijk een van de slimste investeringen die je als professional op dit moment kunt doen. Wie zijn bedrijf groener maakt, tilt zijn bedrijfsimage naar een hoger niveau. Een hoge bedrijfsreputatie levert op zijn beurt een verbeterde klantenstroom en klantenloyaliteit op.

Uiteraard bedien je ook je eigen werknemers die (eventueel op leasebasis) een elektrische auto rijden. Soms zijn het de kleine dingen die de waardering van een werknemer doet toenemen. Een ondernemer die laat zien oog te hebben voor de behoeften van zijn personeel, kan op zijn beurt ook inzet terugverwachten. Als bedrijfsmatige partij een oplaadpaal installeren in Hoeksche Waard is dan ook om verschillende redenen een zet die zijn vruchten zal afwerpen.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Hoeksche Waard nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Uitleg over het kopen van een EV-charger in Hoeksche Waard

Wij staan voor jou klaar om het kopen van een EV-charger in Hoeksche Waard soepel te laten verlopen. Je wilt natuurlijk snel gebruik kunnen maken van een laadpaal thuis of op kantoor. Dat begrijpen wij als geen ander. Lang wachten vindt immers niemand fijn.

Gelukkig biedt Recharged diverse manieren om een bijpassende laadpaal te kopen wanneer je in Hoeksche Waard woont of kantoorhoudend bent. Onze laadspecialisten denken graag met jou mee om tot de meest geschikte laadoplossing te komen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het innovatieve laadpalen merk Wallbox wat wij aanbieder. Meer over dit merk lees je hieronder.

EV-chargers van Wallbox

Bij Recharged staat kwaliteit centraal. Niet voor niets biedt het bedrijf dan ook uitsluitend laadoplossingen van Wallbox, een producent die ondanks zijn jonge bestaan zijn sporen binnen de EV-branche al ruim heeft verdiend. De laadpalen van Wallbox worden wereldwijd gebruikt. 

Denk bijvoorbeeld aan de Pulsar Plus, Commander 2S, Copper Business SB en Quasar.

Bovendien heeft het bedrijf hetzelfde doel als Recharged: het verbeteren van het energieverbruik voor een duurzamere toekomst voor iedereen. Een zakelijke oplaadpaal installeren in Hoeksche Waard? Recharged regelt het binnen enkele weken voor jou.

Service en onderhoud van een oplaadpunt in Hoeksche Waard

Ben jij voornemens een laadpaal te kopen in Hoeksche Waard? Wallbox levert hoogwaardige installaties en hardware, die gebruiks- en onderhoudsvriendelijk te noemen zijn. De installateurs van Recharged hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van deze systemen.

Behalve voor de installatie ben je bij Recharged ook aan het juiste adres voor het onderhoud. Bij je installatie kun je direct een service- en onderhoudscontract afsluiten. Zo houdt Recharged jouw laadpaal in topconditie en ben jij geheel ontzorgd.

Snelle actie bij storingen door Recharged

Sluit je een service- en onderhoudscontract af? Dan controleren de installateurs van Recharged je Wallbox op periodieke basis. Is er sprake van een probleem of storing? Dan kun je zowel online als telefonisch contact opnemen.

In veel gevallen kan een storing op afstand al worden opgelost. Is de deskundige blik van een monteur op locatie nodig? Deze komt zo snel mogelijk bij je langs, zodat je minimale hinder van de storing ondervindt.

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Hoeksche Waard

Een laadpaal kopen in Hoeksche Waard? Dat kan gemakkelijk en snel via de webshop van Recharged. Je kiest daarbij zelf of je daarbij ook een installatie thuis of op kantoor wenst. De producten van Wallbox zijn stuk voor stuk van duidelijke foto’s en omschrijvingen voorzien.

Bestaan hier toch nog vragen over? Of wil je meer weten over de werkwijze van Recharged? Werp dan eens een blik op de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen hieronder.

Recharged is een professionele verkoper, leverancier en installateur van oplaadpalen en daarmee de juiste partij voor het installeren van een laadpaal in Hoeksche Waard, ongeacht of je een particuliere of zakelijke klant bent. Maatwerk wordt door Recharged hoog in het vaandel gedragen. Dat betekent dat iedere klant kan rekenen op een oplossing op maat. Behalve in Hoeksche Waard biedt Recharged zijn diensten ook in andere plaatsen aan.

Wanneer je in een laadoplossing investeert, wil je er zeker van zijn dat de installatie door een professioneel bedrijf gebeurt. Op Recharged kun je vertrouwen. De installatiemonteurs beschikken over alle benodigde certificeringen en hebben bovendien ruime ervaring binnen de EV-branche. Daarnaast zorgt het bedrijf ervoor dat alle ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend worden gevolgd, waardoor het installeren van een laadpaal in Hoeksche Waard altijd volgens de laatste inzichten verloopt.

In feite is iedere woning geschikt voor het plaatsen van een laadpaal en kan zodoende iedereen die dat wenst er een laten installeren. Wanneer je een laadpaal laat installeren in Hoeksche Waard voor particulier gebruik, dan heb je geen vergunning nodig. Je plaatst een Wallbox immers aan de muur van je woning, schuur of garage.

Recharged is een laadpaal installateur met een missie. Dat maakt het bedrijf betrokken bij iedere installatie. Voor iedere klant wordt er naar een oplossing op maat gestreefd, zodat het werken aan een duurzame toekomst ook voor jou enkel voordelen heeft.

Nee, wij kunnen helaas geen openbare laadpaal plaatsen in Hoeksche Waard. Je zult daarvoor een aanvraag moeten indienen bij Gemeente Hoeksche Waard.

Bestel direct een laadpaal in Hoeksche Waard

Voor het laten installeren van een laadpaal in Hoeksche Waard vraag je eenvoudig online je offerte aan bij Recharged. Dat is gratis en geheel vrijblijvend. Je aanvraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Daarnaast kun je snel en eenvoudig één of meerdere laadoplossingen in onze webshop bestellen. Het bestelproces is efficiënt, veilig en gemakkelijk. Je kunt er tijdens het bestelproces voor kiezen of je wel of geen gebruik wilt maken van onze installatiehulp.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Hoeksche Waard bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik heb advies nodig
Ik weet wat ik wil

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing in Hoeksche Waard die bij jou past? Wij staan voor jou klaar en denken graag mee. 

  • ✅ Vrijblijvend advies door onze laadspecialisten
  • ✅ Eenvoudig en snel een offerte aanvragen
  • ✅ Ondersteuning / advies van A tot en met Z

Ik wil een offerteaanvraag indienen »

Laadpaal installeren in Hoeksche Waard | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan