Laadpaal
installatie
Brabant

Wij installeren laadpalen in Brabant. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Brabant

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Brabant tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Brabant

Denk je erover na om een elektrische auto aan te schaffen? Of ben je sinds kort misschien al in het bezit daarvan? Dan zullen de vele voordelen die daaraan verbonden zijn, je niet zijn ontgaan. 

Lagere kosten dan het tanken van brandstof en ook de haast geruisloze elektromotor worden door elektrische rijders steevast als belangrijke pluspunten genoemd. Maar stiekem kleeft er ook een minpunt aan elektrisch rijden: na gemiddeld iets meer dan 300 kilometer moet je je auto opladen. 

Aan de publieke oplaadpunten is steeds minder vaak direct een plekje vrij. Dat levert je telkens onnodig tijdsverlies op. Met het laten installeren van een eigen laadpaal in Brabant reken je daarmee af.

Inhoudsopgave

Laadpaal in Brabant laten installeren door Recharged

De steeds langere wachttijden en de prognose dat deze in de nabije toekomst enkel nog verder zullen oplopen, vormen voor veel mensen de reden om het installeren van een eigen oplaadpaal in Brabant te overwegen. 

Recharged installeert de door jou gekozen laadoplossing op je eigen terrein. De wallboxen, die je ook in onze webshop aanschaft, plaatsen onze monteurs aan de muur van je woning of je garage, of binnenin je garage. De exacte plek is afhankelijk van de mogelijkheden én jouw voorkeur.

Besluit je ertoe een laadpaal te kopen in Brabant, dan is deze ook uitsluitend voor jou bedoeld. Natuurlijk kun je bezoekers hier met hun eigen laadpas ook gebruik van laten maken. Echter bestaat er wegens de installatie op eigen terrein een essentieel verschil met publieke laadpalen. Een wallbox wordt direct aan jouw pand bevestigd. Beveiliging is dus niet noodzakelijk.

Particuliere laadpaal installatie in Brabant

Laadpaal installatie Brabant
Wij installeren laadpalen bij jou in Brabant

Alle vrijheid die je nodig hebt. Dat is wat het installeren van een privé laadpaal in Brabant je oplevert. Opladen doe je immers precies wanneer het jou uitkomt. Wanneer je thuiskomt, kun je de stekker direct in de wallbox steken, zodat je auto direct klaar is voor het volgende gebruik. De capaciteit van je accu bepaalt hoeveel tijd een wallbox nodig heeft om deze compleet te laden.

Natuurlijk levert het installeren van een laadpaal in Brabant je ook financieel voordeel op. Alhoewel de stijgende energieprijzen even roet in het eten leken te gooien, is het inmiddels wel duidelijk dat ook de prijzen aan de publieke laadpalen niet anders kunnen dan meestijgen. De energieprijs is dan ook geen reden meer om af te zien van een eigen installatie.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Brabant

Behalve voor particulieren is het kopen van een laadpaal in Brabant ook voor bedrijven om verschillende redenen aantrekkelijk. Sterker nog: de aanschaf is een van de slimste investeringen die je anno nu kunt doen. 

Met het installeren van een oplaadpaal in Brabant op jouw zakelijke terrein laat je zien dat je je bewust bent van je maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit doet de reputatie van je onderneming niets dan goed.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Brabant nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Uitleg over het kopen van een EV-charger in Brabant

Als je in Brabant woont of werkt en een laadoplossing op locatie nodig hebt, dan wil je kiezen voor het meest geschikte laadpaalmerk. Wij zijn erg te spreken over het merk Wallbox. Dit innovatieve laadpaal merk is zeer toegankelijk qua prijs en biedt tal van laadfuncties. Hieronder vertellen wij jou in het kort meer over het laadpaal merk Wallbox.

EV-chargers van Wallbox

Recharged draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom tref je bij ons een ruim aanbod aan laadoplossingen van Wallbox. Deze producent is ondanks zijn jonge bestaan al uitgegroeid tot een waar begrip binnen de EV-branche. 

De krachtige, slimme laadoplossingen (zoals de Copper SB en de Commander 2S) worden door elektrische rijders wereldwijd gebruikt. De ontwerpen komen tot stand middels een samenwerking van ontwerpers, ingenieurs, programmeurs en computerwetenschappen. Bovendien heeft Wallbox de productie van zijn laadapparaten ook in eigen beheer.

Service en onderhoud van een oplaadpaal in Brabant

Wil jij een laadpaal laten installeren in Brabant? De laadpalen van Wallbox bevestigen wij gemakkelijk aan de wand van bijvoorbeeld je woning of garage. 

Onze installateurs beschikken over jarenlange ervaring en bovendien is Wallbox een merk dat er niet naar streeft om de grootste te worden, maar om de beste te worden. Dat betekent dat je kiest voor kwaliteit. Om je laadoplossing niet alleen nu, maar ook in de toekomst optimaal te laten functioneren, zijn regelmatige service en onderhoud van belang. Ook deze diensten bieden wij je aan.

Snelle actie bij storingen

Een Wallbox is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De meeste modellen worden met een speciale app geleverd waarmee je de status en de bediening kunt controleren. Dit systeem, met zijn vele functionaliteiten, wordt gekenmerkt door zijn lange levensduur. 

Treedt er onverhoopt een storing op? Klanten met een Recharged service- en onderhoudscontract worden zo snel mogelijk geholpen. Lukt het niet om de storing op afstand op te lossen? Dan komt een ervaren Recharged monteur jouw kant op.

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Brabant

Wil jij als particulier of ondernemer je eigen laadpaal laten installeren in Brabant? Via onze webshop schaf je eenvoudig jouw laadoplossing aan. Onze online Keuzehulp kan je van dienst zijn bij het bepalen welk type het beste bij jouw situatie past. 

Heb je toch nog vragen? Of wil je meer weten over ons bedrijf of onze werkwijze? Werp dan eens een blik op de antwoorden op de onderstaande veelgestelde vragen.

Recharged is een erkend installateur van laadoplossingen en daarmee de aangewezen partij voor het installeren van een oplaadpaal in Brabant. We bedienen zowel particulieren als bedrijven en kunnen behalve voor de installatie ook zorg dragen voor service en onderhoud.

Het kopen van een laadpaal in Brabant en het laten plaatsen daarvan wil je uiteraard door een professionele partij laten doen. Bij Recharged zijn enkel installatiemonteurs in dienst die over de benodigde certificeringen beschikken. Bovendien volgen we iedere ontwikkeling op dit gebied op de voet. Daardoor voeren wij onze installaties altijd volgens de laatste inzichten uit.

Wanneer je over een eigen terrein beschikt en een oplaadpaal wilt laten plaatsen voor particulier gebruik, heb je hiervoor geen vergunning nodig. Een wallbox plaats je namelijk aan de muur van je woning, schuur of garage.

Recharged is niet zomaar een laadpaal installateur, maar een installateur met ambitie. Wij staan voor verduurzaming van de toekomst en zijn onze klanten die daarin ook stappen willen maken, graag van dienst. We beschouwen een installatie bovendien pas als geslaagd wanneer ook jij over alle facetten tevreden bent.

Nee, het is helaas niet mogelijk om door ons een laadpaal aan de openbare weg in Brabant te laten plaatsen. Je moet daarvoor een aanvraag indienen bij de gemeente waarin je woont. Bekijk voor meer informatie de website van provincie Brabant.

Bestel direct een laadpaal in Brabant

Wil je een laadpaal laten installeren in Brabant? Vraag dan vandaag nog online een offerte bij ons aan. Dit is geheel vrijblijvend. We nemen je aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

Ook kun je direct een EV-charger bij ons bestellen wanneer je woont of werkt in Brabant. Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid om aan te geven of je wel of geen gebruik wilt maken van onze installatiehulp.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Brabant bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Of je nu aan het oriënteren bent of al precies weet welke laadoplossing je thuis of op kantoor nodig hebt: Recharged is dé professionele laadpaal installateur van Brabant die voor jou klaar staat. Onze laadspecialisten ondersteunen jou daar waar nodig is tijdens het aankoopproces. Daardoor kun je ervan op aan dat je binnenkort thuis of op kantoor van de beste laadoplossing kunt genieten.

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing die bij jou in Brabant past? Gebruik onze handige laadpalen keuzehulp en krijg binnen enkele minuten advies.

Laadstation thuis laten plaatsen
Keuzehulp »

Ik maak gebruik van jullie gratis keuzehulp.

1 of 1

Als je weet welke zakelijke of particuliere laadpaal je in Brabant nodig hebt, dan kun je deze direct in onze webshop bestellen. Met of zonder installatiehulp. Handig!

Webshop »

Ik wil een laadpaal in jullie webshop bestellen.

1 of 1

Laadpaal installeren in Brabant | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan