Zakelijke zonnepanelen installatie MKB

Ben je actief in het MKB en heb je zonnepanelen nodig? Wij helpen jou graag met het realiseren van een zakelijke zonnepanelen installatie op locatie. Vraag een offerte aan of kom meer te weten over zonnepanelen voor het MKB.

Scherp geprijsd

Gecertificeerde monteurs

Expertise zonnepanelen installaties MKB

Vraag jouw zakelijke
zonnepanelen installatie offerte aan​

Als je werkzaam in het MKB bent en een zakelijke zonnepanelen installatie wilt aanvragen, dan vul je eenvoudig en snel het onderstaande offerteformulier in. Bel bij vragen naar 085 060 4326.

Stap 1 van 3

Vertel ons meer over jouw situatie

Mocht je dit niet weten, vul dan 'Weet ik niet' in.
Mocht je dit niet weten, vul dan 'Weet ik niet' in.

Op welke termijn zijn de zonnepanelen nodig?(Vereist)


Zakelijke zonnepanelen (MKB)
met installatiehulp aanvragen

Er komt veel kijken bij een veilige en correcte installatie van zonnepanelen binnen het MKB. Ons installatiebedrijf Recharged zet graag haar kennis en kunde op het gebied van zakelijke zonnestroominstallaties in om jouw bedrijf van het juiste PV-systeem te voorzien. De onderstaande drie stappen weergeven in vogelvlucht het proces wat we daarbij doorlopen.

Laadpaal installatie Nederland

Offerteaanvraag

Doorloop de stappen in ons zonnepanelen installatie offerteformulier. Zo geregeld.

Advies MKB

Wij komen bij jou langs op locatie en geven advies. Een offerte wordt opgesteld.

Zakelijke installatie

Offerte goedgekeurd? Wij installeren de zonnepanelen bij jouw bedrijf.

Zonnepanelen zakelijk bedrijf

Haal rendement uit jouw
zakelijke PV-installatie

Een zonnepanelen installatie kan voor veel MKB-bedrijven een bijzonder rendabele investering zijn. Het omzetten van zonlicht in elektriciteit biedt een kostenbesparende, duurzame en betrouwbare energiebron die aanzienlijk kan bijdragen aan de verlaging van de operationele kosten van een bedrijf.

Stel je bijvoorbeeld een MKB-onderneming voor met een groot, zonnig dak. Door dat dak vol te leggen met zonnepanelen kan de onderneming een significant deel van haar eigen energie opwekken. Afhankelijk van het verbruik, de locatie en de hoeveelheid zonlicht kan de besparing op de energierekening oplopen tot wel 50-70%.

SDE++ subsidie zonnepanelen MKB 2023

De Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++) is een subsidie van de Nederlandse overheid die specifiek gericht is op het stimuleren van bedrijven om te investeren in duurzame energieproductie. De regeling is ontworpen om de financiële last van de initiële investering in zonne-energie te verlichten en het voor bedrijven, waaronder MKB-bedrijven, aantrekkelijker te maken om over te stappen op duurzame energie.

Een van de belangrijkste voordelen van de SDE++ subsidie is dat het de terugverdientijd van een zonnepanelen installatie aanzienlijk verkort. De subsidie vergoedt namelijk het verschil tussen de kosten van grijze energie (de referentie-energieprijs) en de hogere kosten voor het produceren van duurzame energie (de basisbedrag). Dit betekent dat je als bedrijf een vergoeding krijgt voor elke kilowattuur groene stroom die je produceert. Dit maakt de investering in zonnepanelen veel rendabeler en sneller terug te verdienen.

Een ander voordeel is dat de SDE++ subsidie over een langere periode wordt uitgekeerd – meestal over een periode van 15 jaar. Dit zorgt voor een stabiele en betrouwbare bron van inkomsten voor bedrijven die investeren in zonne-energie.

Veelgestelde vragen over
zakelijke zonnestroom installaties MKB

Wij krijgen met regelmaat dezelfde vragen over zakelijke zonnepanelen installaties voor het MKB gesteld. Daarom hebben wij deze veelgestelde vragen verzameld en hieronder beantwoord. Als het antwoord op jouw vraag er niet tussenstaat, neem dan contact met ons op. Op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur kun je ons telefonisch bereiken op 085 060 4326.

Ja, ons installatiebedrijf Recharged installeert zakelijke zonnepanelen. Daarbij zijn onze diensten dus ook toegankelijk voor het MKB.

Om in aanmerking te komen voor de SDE++ subsidie moet een bedrijf aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden vind je hier.

Ja, het installeren van zonnepanelen kan voor MKB-bedrijven zeer interessant zijn, en wel om verschillende redenen. Het zorgt namelijk voor een financieel rendement, bewerkstelligt een duurzaam bedrijfsimago en zorgt voor energie-onafhankelijkheid.

Een zakelijk zonnestroomsysteem kan jou op verschillende manieren rendement opleveren. Om te beginnen maak je aanspraak op energiebesparing. Daarnaast is er sprake van een terugleververgoeding. Ook verhoogt het de bedrijfswaarde én wordt jouw bedrijf toekomstbestendiger.

Ja, wij installeren namelijk volgens de Scope 12 eisen. Dit houdt in dat de de zonnestroominstallatie veilig en van goede technische kwaliteit moet zijn.

Heb je een andere vraag over zakelijke zonnepanelen?

Heb je een andere vraag over zakelijke zonnepanelen?

Bel: 085 060 4326
Mail: info@recharged.nl

Vraag vrijblijvend een zonnepanelen installatie voor jouw bedrijf aan

Onze zakelijke adviseurs voorzien jou graag van vrijblijvend advies. Samen komen we tot de meest geschikte zonnepanelen installatie voor jouw bedrijf. Wij zijn er klaar voor, jij ook? Dien in enkele minuten een offerteaanvraag in.

Profiteer binnenkort van de kracht van zonne-energie.

MKB zonnepanelen installatie