Thuisaccu
met installatie

Heb je eigen thuisaccu inclusief installatie nodig? Ons team staat voor jou klaar. Jouw installatie snel, vakkundig en veilig geregeld. Vraag vrijblijvend een thuisbatterij offerte aan.

Scherp geprijsd

Gecertificeerde monteurs

Jouw thuisaccu snel geïnstalleerd

Vraag een thuisaccu met
installatie op locatie aan

Vraag vrijblijvend een thuisbatterij installatie op locatie aan. Vul het onderstaande formulier in. Bel bij vragen naar 085 060 4326.

Eigen thuisaccu
met installatiehulp aanvragen

Het goed installeren van thuisaccu’s vergt veel maatwerk en specialisme. Wij zetten graag onze kennis en kunde voor jou in om jouw thuisbatterij installatie tot een succes te brengen. Vraag vandaag nog jouw thuisaccu installatiesysteem aan.

Laadpaal installatie Nederland

Offerte

Doorloop de stappen in ons thuisaccu offerteformulier. Zo geregeld.

Advies

Wij nemen contact op en bespreken de opties. Een offerte wordt opgesteld.

Installatie

Offerte goedgekeurd? Onze monteurs installeren vakkundig jouw thuisaccu.

Energie opslaan en gebruiken dankzij een eigen thuisaccu

Een eigen thuisaccu brengt diverse voordelen met zich mee. Ben je benieuwd welke dit zijn? Lees dan zeker verder. Om te beginnen krijg je meer energie-onafhankelijkheid. Dit betekent dat je niet meer volledig afhankelijk van het elektriciteitsnet bent. Als je ook zonnepanelen hebt, kan de overdag geproduceerde energie, die je niet direct gebruikt, in je accu worden opgeslagen voor later. Zo benut je de door jou opgewekte zonne-energie optimaal.

Bovendien kun je flink besparen op jouw jaarlijkse energiekosten. Je kunt namelijk energie opslaan en gebruiken wanneer jij dat wilt. Handig én kostenbesparend! Je kunt immers energie tijdens daluren uit het net halen en deze opslaan voor gebruik tijdens piekuren.

Met een thuisaccu draag je ook bij aan duurzaamheid en verklein je jouw ecologische voetafdruk. Dit komt doordat je minder afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zeker als je ook zonnepanelen hebt. Kortom, een thuisbatterij biedt veel voordelen. Nu, maar zeker ook met oog op de toekomst.

Google reviews Recharged BV
VCAVOL gecertificeerd

De kracht van ons installatiebedrijf

Waarom laat je de installatie van jouw thuisaccu door ons uitvoeren? Dat heeft te maken met de zes pijlers van ons professionele installatiebedrijf. Deze pijlers houden verband met een veilige werkwijze, toegankelijke prijzen en een hoge mate van service.

Bij ons maak je aanspraak op lage prijzen dankzij ons zeer gunstige inkoopvoordeel.

Voor, tijdens en na de thuisaccu installatie helpen wij jou graag met eventuele vragen.

Jouw thuisbatterij-systeem doorgaans al binnen een paar weken op locatie geïnstalleerd.

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en beschikken over alle benodigde kwalificaties.

De thuisbatterijen die wij installeren zijn van topkwaliteit. Informeer naar de opties.

Wij hanteren een no-nonsense aanpak: Afspraak is bij ons echt afspraak.

Veelgestelde vragen over thuisbatterijen

We krijgen regelmatig dezelfde vragen over thuisbatterijen gesteld. Deze vragen hebben we daarom verzameld en beantwoord. Als het antwoord op jouw vraag er niet tussenstaat, dan kun je contact met ons opnemen.

De kosten van een standaard lithium-ion thuisaccu bedragen ongeveer €5.500 tot €15.000. De exacte kosten hangen vanzelfsprekend samen met jouw persoonlijke situatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons en kom meer te weten over de mogelijkheden.

Voor een gemiddeld huishouden (dat jaarlijks zo’n 3.000 kWh aan energie verbruikt) is een thuisaccu met een grootte van 6 kWh veelal voldoende.

De werking van een thuisbatterij wordt gekenmerkt door het zelf kunnen opslaan van energie uit het net of uit eigen zonne-energie. Daarnaast ontlaadt een thuisbatterij zich op de momenten dat er veel energie benodigd is of de prijs hoog is.

Je kunt zonne-energie zelf opslaan in een thuisbatterij. Daardoor kun je een overschot aan zonnestroom efficiënter inzetten dan wanneer je dit zou terugleveren aan het net.

Wij installeren hoofdzakelijk thuisaccu’s van de merken Huawei, SolarEdge, Growatt en Enphase. De reden daarvoor is omdat deze thuisaccu merken over een goede prijs-kwaliteitsverhouding beschikken.

Vraag vandaag nog jouw thuisbatterij inclusief montage aan

Onze vakbekwame monteurs installeren de thuisaccu bij jou op locatie. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige thuisbatterij installatie.

Sla binnenkort jouw eigen zonne-energie op.

Thuisaccu met installatie