Sessy thuisbatterij
met installatie

De thuisbatterijen van het Nederlandse merk Sessy zijn een ware vernieuwing! Ze zijn slim, veilig én betrouwbaar. Als partner van Sessy helpen wij jou graag met de installatie van deze thuisbatterij.

Over het merk Sessy

Merk Sessy batterijen

Sessy is een Nederlands merk van hoogwaardige thuisbatterijen, gevestigd in Gelderland. Het maakt onderdeel uit van het moederbedrijf Charged, wat batterijen ontwikkelt, test en maakt.

In de loop der jaren is Sessy steeds bekender geworden als producent en leverancier van thuisbatterijen. Reden daarvoor is de superieure en betaalbare kwaliteit van hun accu’s.

Niet voor niets zijn er in Nederland de afgelopen jaren al meer dan 2.000 Sessy accu’s geplaatst. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van deze innovatieve batterijen. En hoe wij jou kunnen helpen met de installatie van een eigen Sessy batterij.

De kracht van een Sessy thuisbatterij

Met de thuisbatterij van Sessy sla je zelf stroom op, wat automatisch ingezet wordt op de gunstigste momenten. Een ijzersterke combinatie met zonnepanelen! Je slaat dan namelijk het overschot aan zonnestroom in jouw Sessy batterij op voor later gebruik.

Slim, veilig én betrouwbaar. Daar staat Sessy voor. Door de thuisbatterijen zelf in Nederland te produceren, kan Sessy een uitstekende kwaliteit waarborgen. Met deze thuisaccu ben je dus helemaal klaar voor de toekomst!

Video afspelen over Sessy thuisbatterij video

Schaalbaar. De Sessy batterijen zijn verkrijgbaar per module van 5 kWh. Daardoor kunnen ze eenvoudig uitgebreid worden. Stel dat je dus 10 kWh per dag verbruikt, dan kunnen twee Sessy modules aan elkaar gekoppeld worden – ideaal!

Integreerbaar. Sessy is slim genoeg om alleen te werken, maar kan ook door andere systemen aangestuurd en uitgelezen worden. Zo kan een huis met een airco, warmtepomp, domotica, laadpaal en/of andere slimme apparatuur met een Sessy nog slimmer worden.

+ Scherp geprijsd

+ Uitstekende kwaliteit

+ Gemaakt in Nederland

+ Geen maandelijkse kosten

Neem de regie over jouw energie!

Met een eigen Sessy accu neem je de regie over jouw energie. Deze thuisbatterij is in combinatie met alle zonnepanelen omvormers te gebruiken om zo elektriciteit op te slaan. Dit in tegenstelling tot veel andere merken thuisaccu’s.

Ook zonder zonnepanelen is een Sessy interessant. Zeker als je een dynamisch energiecontract hebt. Je ‘handelt’ dan als het ware met energie. Je laadt een Sessy thuisbatterij op wanneer de energieprijs laag is, en ontlaadt wanneer de energieprijs hoog is.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de slimme software in deze thuisbatterijen. Geheel kosteloos te gebruiken na installatie, er zijn dus geen maandelijkse kosten verbonden aan de slimme functionaliteiten.

Bekijk ook eens de specificaties van een Sessy accu.

Jouw Sessy installatie is bij ons in goede handen

Ons installatiebedrijf heeft ruime ervaring met het veilig en deskundig installeren van thuisbatterijen. Zo zijn wij NEN3140-gecertificeerd, aangesloten bij Techniek Nederland en beschikken wij over een VCA Vol certificering. Kortom, de installatie van jouw eigen Sessy thuisbatterij is bij ons bedrijf in goede handen!

Vraag hieronder vrijblijvend jouw Sessy offerte aan. Eén van onze thuisbatterij specialisten neemt dan contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte Sessy thuisbatterij aanvragen

Vraag vrijblijvend een Sessy thuisbatterij installatie aan. Vul het onderstaande formulier in. Bel bij vragen naar 085 060 4326.

Veelgestelde vragen over Sessy batterijen

We krijgen regelmatig dezelfde vragen over de thuisbatterijen van Sessy gesteld. Deze vragen hebben we daarom verzameld en beantwoord. Als het antwoord op jouw vraag er niet tussenstaat, dan kun je contact met ons opnemen.

De vanaf prijs voor een Sessy thuisbatterij module van 5 kWh is €3.200. Onze thuisbatterij specialisten brengen graag vrijblijvend een persoonlijke offerte uit.

Normaliter betaal je 21% btw over jouw Sessy thuisbatterij met installatie. Echter, wanneer je een dynamisch energiecontract hebt en met de inbegrepen software ‘handelt’ met de energieprijzen, dan is het mogelijk om de 21% btw terug te vorderen. Je valt dan namelijk onder de kleine ondernemersregeling. Onze thuisaccu specialisten voorzien jou graag van advies hierover.

Een snelle zoekopdracht op Google naar de ervaringen met een Sessy accu leert dat vrijwel iedereen enthousiast is. Zo krijgt Sessy een 4,8 als score op Google Reviews toegekend.

Hoeveel Sessy batterijen je nodig hebt, is afhankelijk van verschillende factoren. Eén Sessy module is goed voor 5 kWh aan opslag. Stel dat je dus 5 kWh aan energie per dag verbruikt, dan is één module voldoende.

Ja, thuisbatterijen zijn – net zoals andere elektronica – goedgekeurd door de Europese Unie alvorens ze verkocht mogen worden. Thuisbatterijen zijn dus veilig, net zoals andere elektronische apparaten.

De terugverdientijd van een Sessy is afhankelijk per situatie. Dankzij een scherpe prijs en met oog op de toekomst (hogere energieprijzen), verdient een Sessy batterij zich hoogstwaarschijnlijk in een aantal jaar terug. Een dynamisch energiecontract in combinatie met de slimme software van Sessy versnelt dit.

Vraag vandaag nog jouw Sessy thuisbatterij inclusief montage aan

Onze gecertificeerde monteurs installeren de Sessy bij jou op locatie. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige thuisbatterij installatie.

Sla binnenkort jouw eigen zonne-energie op.

Sessy thuisbatterij installatie