Infrarood panelen installatie

Infrarood panelen – ook bekend als UV-panelen – zijn een kostenbesparende manier om ruimtes te verwarmen. Geheel elektrisch! Wij vertellen je er graag meer over op deze pagina.

Scherp geprijsd

 Gecertificeerde monteurs

 Infrarood panelen snel in huis

Wat zijn infrarood panelen?

Infraroodpanelen (‘UV-panelen’) zijn elektrische verwarmingsapparaten die infraroodstraling gebruiken om warmte af te geven. Infraroodstraling is een vorm van elektromagnetische straling die warmte overdraagt door middel van elektromagnetische golven met een lagere frequentie dan zichtbaar licht. Deze straling verwarmt objecten en mensen direct, in plaats van de lucht eromheen.

Een convectie verwarming richt zich er uitsluitend op om de lucht in je woning te verwarmen. Daardoor is zij minder energiezuinig dan een infrarood verwarming. In de onderstaande afbeelding zie je een convectie verwarming in werking.

Convectie verwarming

Convectie verwarming werking

Met infrarood verwarming wordt de warmte direct gericht op de objecten en de aanwezige personen in de ruimte, wat resulteert in minder warmteverlies. Dit leidt tot verminderd stookgedrag, wat zich vertaalt naar een lager energieverbruik.

Infrarood verwarming werking

Profiteer van de kracht van eigen infrarood panelen

Infraroodpanelen bieden een moderne en efficiënte manier om je huis of kantoor te verwarmen. Ze maken gebruik van infraroodstraling om warmte direct aan objecten en mensen in een ruimte af te geven, wat resulteert in een comfortabele en gelijkmatige warmteverspreiding.

Of je nu op zoek bent naar een efficiënte manier om je huis te verwarmen, je wilt genieten van de voordelen van stralingswarmte, of je gewoon op zoek bent naar een milieuvriendelijkere verwarmingsoplossing, infraroodpanelen bieden een aantrekkelijke optie. Door te investeren in je eigen infraroodpanelen, kun je profiteren van de kracht van deze moderne verwarmingstechnologie en genieten van een comfortabele leefomgeving.

Google reviews Recharged BV
VCAVOL gecertificeerd

Voordelen van UV-panelen

A-kwaliteit UV-panelen veel voordelen te bieden. Hieronder lees je meer over de 6 belangrijkste voordelen van eigen infrarood panelen in jouw pand.

Infrarood panelen zijn dun en plat, wat betekent dat ze weinig ruimte innemen en gemakkelijk aan muren of plafonds kunnen worden gemonteerd.

Infraroodverwarming is energiezuiniger dan veel traditionele verwarmingssystemen, omdat het direct warmte afgeeft aan objecten en mensen in de ruimte zonder de lucht te verwarmen.

Sommige mensen geven de voorkeur aan infraroodverwarming omdat het de lucht niet uitdroogt of luchtcirculatie met stofdeeltjes bevordert.

Infraroodverwarming biedt een comfortabele warmte, vergelijkbaar met de stralingswarmte van de zon.

Infrarood panelen warmen snel op en beginnen direct warmte af te geven zodra ze zijn ingeschakeld.

Infrarood panelen werken stil, zonder ventilatoren of bewegende onderdelen.

Veelgestelde vragen over infrarood panelen

We krijgen regelmatig dezelfde vragen over infrarood panelen gesteld. Deze veelgestelde vragen hebben wij daarom verzameld en onderstaand beantwoord.

Veel mensen kiezen voor infrarood verwarming, omdat de ruimte aangenamer verwarmd wordt dan met traditionele verwarmingen. Daarnaast verbruiken infrarood verwarmingen doorgaans minder energie dan convectie verwarmingen.

Ja, infrarood verwarming is doorgaans energiezuiniger dan convectie verwarmingen.

De infrarood verwarmingspanelen zijn in drie standaard formaten beschikbaar. 60x60cm (vierkant), 915x610mm (liggend / horizontaal), 610x915mm (staand / verticaal).

Ja, wij kunnen de UV-panelen bij jou op locatie installeren.

Ja, in overleg kunnen wij een print laten plaatsen op de UV-panelen die jij mooi vindt.

Zo vraag je UV-panelen bij ons aan

Het aanvragen van UV-panelen bij ons is zo gebeurd. In slechts drie stappen ga je van aan vraag naar installatie. Hieronder lees je meer over het aanvraagproces.

Laadpaal installatie Nederland

Offerte

Doorloop de stappen in ons UV-panelen offerteformulier. Zo geregeld.

Advies

Wij nemen contact op en bespreken de opties. Een offerte wordt opgesteld.

Installatie

Offerte goedgekeurd? De infrarood panelen worden geleverd / geplaatst.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een infrarood panelen installatie aan. Vul het onderstaande formulier in. Bel bij vragen naar 085 060 4326.

Vraag vandaag nog jouw eigen infrarood panelen aan

Onze monteurs installeren de infrarood panelen bij jou op locatie. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige installatie.

Bespaar binnenkort extra dankzij UV-panelen.

Infrarood panelen installatie