Airco met installatie

Heb je een eigen airco inclusief installatie nodig? Ons team staat voor jou klaar. Jouw installatie snel, vakkundig en veilig geregeld. Vraag vrijblijvend een airconditioning offerte aan.

Scherp geprijsd

Gecertificeerde monteurs

Maatwerk en vrijblijvend advies

Vraag jouw airco offerte aan

Vul vrijblijvend het formulier hieronder in en wij nemen contact op. Bel bij vragen naar 085 060 4326.

In drie stappen een eigen airco

Het goed installeren van een airconditioning kost veel maatwerk en expertise. Wij zetten graag onze kennis en kunde voor jou in om jouw installatie tot een succes te brengen. Reserveer vandaag nog jouw aircosysteem met montagehulp.

Laadpaal installatie Nederland

Offerte aanvragen

Doorloop de stappen in het aanvraagformulier. Zo geregeld.

Adviesgesprek

Onze adviseurs denken vrijblijvend met jou mee over de beste airconditioning.

Installatie

Na het adviesgesprek ontvang je een offerte. Daarna volgt de installatie.

De voordelen van een eigen airco

Het hebben van een eigen airconditioning biedt verschillende voordelen, zoals:

Verkoeling en comfort

Het meest voor de hand liggende voordeel van een airco is het vermogen om een ruimte te verkoelen tijdens warme dagen. Dit zorgt voor een comfortabelere leefomgeving, vooral in de zomermaanden.

Luchtzuivering

Moderne airconditioningssystemen hebben vaak ingebouwde filters die helpen bij het zuiveren van de lucht binnenshuis. Ze kunnen stof, pollen, en andere allergenen uit de lucht verwijderen, wat bijdraagt aan een gezondere ademhaling.

Vochtregulatie

Airco’s helpen niet alleen bij het verlagen van de temperatuur, maar kunnen ook de luchtvochtigheid in een ruimte reguleren.

Google reviews Recharged BV
VCAVOL gecertificeerd

Hoogwaardige airco merken

Wij installeren de beste merken airco’s. In het overzicht hieronder lees je meer over de aircosysteem merken die wij plaatsen.

Panasonic airco merk

Panasonic is een welbekend Japans merk: Van huiselektronica tot tv tot camera tot airco. Met zijn enorme R&D blijft Panasonic vooroplopen in de technologie en heeft daardoor de beste producten. Het is dan ook één van de A-merken in de airco branche. Met hun stijlvolle designs en slimme besturing zijn ze een aanwinst voor je woning. En… zijn ze ook nog eens erg zuinig!

+ Energiezuinig

+ Slimme technologie

+ Stijlvol design

+ Muisstil

Mitsubishi Electric airco's merk

Mitsubishi Electric is een gerenommeerde producent van o.a. airco’s die al sinds 1921 bestaat. Die ervaring laat het zien vanwege de hoogstaande kwaliteit en techniek. De airco’s van Mitsubishi zijn energiezuinig en gemakkelijk in gebruik. Daarmee een duurzame investering om jouw huis te voorzien van een comfortabeler binnenklimaat.

+ Goede prijs-kwaliteit

+ Eenvoudig bedienbaar

+ Zeer stil

+ Energiezuinig

Daikin airconditioning

Daikin is een Japanse fabrikant van onder meer aircosystemen. Zij zijn in 1924 opgericht en hebben in de loop der jaren veel kennis en kunde opgedaan over elektronica. Niet voor niets zijn hun airco’s bekend en geliefd onder zowel particulieren als bedrijven. Daardoor zijn ze een verrijking voor het verkrijgen van een aangenaam binnenklimaat.

+ Innovatief

+ Hoge energiezuinigheid

+ Mooi design

+ Muisstil

De kracht van ons installatiebedrijf

Waarom laat je de installatie van jouw airco door ons uitvoeren? Dat heeft te maken met de zes pijlers van ons professionele installatiebedrijf. Deze pijlers houden verband met een veilige werkwijze, toegankelijke prijzen en een hoge mate van service.

Bij ons maak je aanspraak op lage prijzen dankzij ons zeer gunstige inkoopvoordeel.

Voor, tijdens en na de installatie helpen wij jou graag met eventuele vragen.

Jouw airconditioning doorgaans al binnen een paar weken op locatie geïnstalleerd.

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en beschikken over alle benodigde kwalificaties.

De airco’s die wij installeren zijn van topkwaliteit. Informeer naar de opties.

Wij hanteren een no-nonsense aanpak: Afspraak is bij ons echt afspraak.

Veelgestelde vragen over airconditionings

We krijgen regelmatig dezelfde vragen over aircosystemen gesteld. Deze vragen hebben we daarom verzameld en beantwoord. Als het antwoord op jouw vraag er niet tussenstaat, dan kun je contact met ons opnemen.

Een airconditioner, of airco, is een apparaat dat de temperatuur en luchtvochtigheid van een binnenruimte reguleert. Het werkt door warme binnenlucht af te koelen en te ontvochtigen, waardoor een comfortabeler binnenklimaat ontstaat. Dit gebeurt meestal door een koelcyclus waarbij een koelmiddel warmte uit de lucht opneemt en afvoert naar buiten.

Wij installeren onder andere Split-Systemen, Centrale Airconditioning en VRF/VRV-Systemen. Wij voorzien jou graag vrijblijvend van advies welke airconditioner het beste bij jou past.

Airconditioners zijn veilig als ze correct worden geïnstalleerd, regelmatig worden onderhouden en verstandig worden gebruikt. Ons installatiebedrijf beschikt over alle kennis, kunde en certificeringen om de installatie van jouw airco op een veilige manier uit te voeren.

Vraag vandaag nog jouw airco installatie aan

Onze vakbekwame monteurs installeren het aircosysteem bij jou op locatie. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige installatie.

Geniet binnenkort van een eigen airconditioning.

Airco met installatie