Mehrnoush Zarandoush
Expert duurzame technologieën

Mijn naam is Mehrnoush Zarandoush en ik ben bij Recharged betrokken als specialist op het gebied van chemical engineering en duurzaamheid. Mijn uitgebreide kennis op het gebied van duurzame technologieën en levenswetenschappen zet ik graag in om jou te informeren en te helpen. Op deze pagina lees je meer over mijn achtergrond.

Over specialist Mehrnoush Zarandoush

Ik ben een enthousiaste chemical engineer met een grote interesse in groene technologie en life science om het leven van mensen en toekomstige generaties te verbeteren. Ik heb mijn master aan de Technische Universiteit Delft afgerond in productspecialisatie.

Na mijn studie heb ik onder andere gewerkt bij diverse organisaties in de farmaceutische sector. Gedurende mijn loopbaan heb ik mijn kennis kunnen toepassen en verfijnen. Daardoor kan ik effectief mijn kennis over duurzame technologieën aan jou overdragen.

Ik schrijf over onder andere de technologieën en werking achter zonnestroomsystemen (PV-systemen) en alles wat daarbij komt kijken. Daardoor wordt duidelijk hoe en waarom zonnepanelen werken, en waarom deze technologie zoveel mogelijkheden met zich meebrengt.

Verduurzamingsspecialist Mehrnoush Zarandoush

“Ik vind het leuk om mijn kennis op het gebied van PV en duurzaamheid over te dragen aan anderen. Daarom schrijf en publiceer ik regelmatig kennisartikelen op Recharged.”

– Mehrnoush Zarandoush

Kennisartikelen Mehrnoush Zarandoush

Onderstaand vind je een overzicht van artikelen die ik geschreven en gepubliceerd heb.

Thuisbatterij werking

Thuisbatterij werking: Techniek, capaciteit en mogelijkheden

Thuisbatterijen worden anno 2024 steeds populairder. Maar wat is nu precies de werking van een thuisbatterij? Om antwoord te geven op die vraag, beschrijf ik ...
Meer lezen
Werking zonnepanelen en PV-techniek

Zonnepanelen werking en fotovoltaïsche (PV) techniek uitgelegd

In dit kennisartikel wordt de werking van zonnepanelen en de achterliggende techniek van fotovoltaïsche (PV) uitgelegd. Daarbij wordt er stilgestaan bij de geschiedenis van fotovoltaïsche ...
Meer lezen

Jij & Recharged: Samen maken
wij de wereld groener

Samen komen we tot de juiste laadoplossing die het beste op jouw situatie aansluit. Onze monteurs installeren de gekozen laadpaal bij jou thuis of op kantoor. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige laadpaal installatie.

Benieuwd wat een eigen laadpaal voor jou kan betekenen?